Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Еще и с пр ( если надо ) будут проблемы
-
Доброго здоров'я вам Хочу Вас попросить поширити моє прохання про допомогу Я Райлян Ольга, прошу про допомогу для сина,Райлян Серій, командир міномета 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, зараз як ніколи потребує допомоги. З 2015 року він мужньо боронив нашу свободу, але, нажаль, 30.11.2022р., при виконанні бойового завдання, підірвався на противотанковій міні. З того дня все його життя перегорнулось на 360 градусів… Він отримав дуже складні поранення : ампутовано обидні ноги до колін, перелом стегна, множинні осколкові поранення обличчя. Лікарі боролись за очі, проте, нажаль, одно довелось видалити. Наразі, є хоч і малий, але шанс, щоб врятувати друге око. Сергій потребує фінансової допомоги, тому що реабілітація буде довгою, і ми не зможемо потягнути всі витрати. І головне, на цей шанс впливає час, якого для збереження зору дуже мало, і це найбільше, за що першочергово боремось ми всі. Моя душа кожного дня просто відмирає коли бачу його Вірю, що все, що випало на долю мого Сина, ми подолаємо! Подолаємо так само, як і всю нечисть, що прийшла до нашого дому… Але зараз він дуже потребує підтримки. Дякую всім, хто не залишиться байдужим! 0970152668 Моя карта Ольга Райлян 4030210210605367 Та карта племінниці моєї,Аліна Брах 5168182872910089 Paypal.com [email protected] Будемо вдячна за репост 🫶🫶🫶
-
З приводу алко цікаво 🤣 нарко вони магазин відкривають ..
-
Ну до цього була новина , шо відкривать магазин із важкими наркотиками
-
Головне щоб не біля мого дому таке відкривали
-
Привіт шановне панство Шукаю дитячо-підліткового психолога в Коквітлем, українська або російська мова (без російського паспорту в анамнезі)
-
В нас до літа договір . Можливо будемо Річмонд дивитись . Хоча теж бомжі є, но меньше :) набагато меньше
-
Всем привет, срочно ищу работу, был опыт в сфере маркетинга Facebook ads, создание креативов, 3д моушн дизайн, продажи консультации, продвижение, а так же стройки, покраски, мувинг, ремонты, ландшафтный дизайн, работа на складах, логистика, line operator, уровень Английского А2-B1. Если у кого-то есть предложения, рассмотрю любые варианты , буду очень благодарен
-
Спасибо!
-
Якщо підписати контракт то думаю вони ціни не піднімуть, а з приводу айті, то я закінчую свою світу в цій сфері + я бармен, чоловік проффесійний мастер фасадів та і не тільки, я надіюсь з роботою проблем не буде .
-
Усім привіт. Прилітаємо до Ванкуверу з сімьєю з 4х у лютому та плануємо далі їхати у Вікторію. В мене питання, якщо хтось переїджав, то як? Літак або по воді? І далеко пристань від аєропорту? Та ще запитання можливо хтось знає де можливо знайти тимчасове житло саме у Вікторії? Чи якісь группи волонтерські по цьому регіону?