Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Привіт всім. Підкажіть будь ласка, як шукати кімнату для бізнесу в суррей поруч з Фрейзер High Way?)
-
Привет, девочки. Сдам комнату в Китсилано. Хороший район, рестораны, океан, к центру 25 минут на автобусе. Цена 1000$ в месяц. Фотки отправлю в директ.
-
Знову новий акаунт
-
Друзі привіт! 💛 Знайшла нову вакансію для українців в Канаді. Компанія має широкий спектр вакансій та вітає співробітників з України в своїй команді. Допомагають з переїздом, надають тимчасове житло на 4 місяці, медичне та стоматологічне страхування і підтримують на всіх етапах. Якщо ви зараз в Канаді або тільки плануєте переїзд, то ця можливість для вас. Сподіваюсь комусь допоможе 🙏 t.me/jobsforukrainian/1764
-
Привіт друзі підскажіть де можна купити сигарети?
-
Дуже дякую
-
Усім привіт🙋♀️ Планую летіти до Ванкуверу приблизно 8-10лютого і шукаю кімнату або партнерку для спільної оренди квартири. Я позитивна, чистоплотна, не конфліктна, не палю і люблю тварин (своїх не маю). Також я перукар-колорист і шукаю роботу💇♀️ Буду вдячна за будь-яку інформацію💙💛
-
Друзі підскажіть хто де купував квитки ?? Є можливість скинути ссилку сюди !
-
Или я слепая или у Люфтганза нет этого рейса Нашла, первый самолёт будет Лот.
-
Посмотрите этот же рейс у самого перевозчика. Если он есть, значит в конце. Или на сайте Expedia. Там все рейсы транзитные.
-
Кінцева. Якщо були б різні авіалінії або пересадка в Торонто, то треба було б перереєстровувати
-
Підкажіть будь ласка, хто має досвід у перельотах. Багаж забирати у кінцевій точці (у Ванкувері)? Чи у Франкфурті його потрібно буде забрати та переєструвати?
-
Ребята, кто-то пользовался услугами авиакомпании Lufthansa? Первый раз имею опыт в покупках авиабилетов, можете подсказать пожалуйста?
-
Можливо хтось здавав до приїзду в Канаду
-
Скажіть будьласка , медогляд у Польщі за який час будуть результати. І чи присилають вони результат на пошту ?
-
Дорогі Українці ! Хочу до вас звернутися за домомогою !я мама з маленькою дитиною, Ми знаходимось біля зони боїових дій .Все закінчуется, іжа та запаси, грошей взагалі немає.. Прошу на їжу та може щосі дитині .Хто скільки зможе від щірого серця. Гум.допомога у приорітеті інваліди,та багатодітні .. Не евакуювались тому-що вірим в те,що окупант в місто не пройде,і їхать нікуди . Роботи зараз немає,тому вся надія на небайдужих . Місто Торецьк
-
Ооо, дуже дякую за інформацію)
-
Але якщо я немаю машини, ні велосипеда, чи це все потрібно купитии
-
Оо, буду дуже вдячний, якщо кинете)
-
Привіт всім, шукаю роботу на мувінгу або десь на доставку. Мені 20 років, рівень англійської досить високий. Прав на автомобіль немаю. Якщо маєте якісь варіанти буду дуже вдячний.
16 Jan 2023, 06:08
10479/25478
about 23 hours ago