Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Є ті хто летять 14 лютого Варшава- Франкфурт-Ванкувер?)
-
Тільки дивлюся білети. Скажіть скільки вам 1 білет обійшовся?
-
Купувала на Kiwi точної ціни не пам'ятаю +-850€ Але квитки потрібно моніторити, так як ціни весь час міняються
-
Мы брали у девочек t.me/FlyConcierge
-
Підскажіть будь ласка як оформити фінансову допомогу для українців, всі документи вже на руках, на скільки я розумію потрібно заповнювати анкету чи щось таке?
-
Друзі, підскажіть будь ласка, чі можу я зробити СІН у Торонто, а працювати по ньому у Ванкувері?)
-
Онлайн, на сайте canada.ca. Где все про Cuaet
-
Дякую велике
-
Добрый вечер , кто-то сталкивался с тем что нет мест на сдачу биометрии во Львов ? как быть в такой ситуации ?
-
ми катались в Братиславу
-
Доброго дня приїхали наші дівчата косметологи ? Відгукніться! Coquitlam
-
там наче як потрібно постійно вислідковувати аби з‘явилось місце
-
В мене кілька друзів через імейл отримали місця, хтось чекав місяць, а хтось 10 днів
-
Зараз знайду як)
-
Приймають дуже швидко, деякі навіть за годину до призначеного часу здають
-
Кому: Canada_registration@vfshelpline.com дата: тема: Biometrics enrolment номер IRCC Дата народження Телефон Потім текст с проханням записати на біометрію Та лист з викликом додаєм Дату яку вам призначать не можно змінити!
-
Девочки кто хочет работу и работать в сфере красоты (уходовой косметики) - пишите мне
-
Пишіть їм на ел. пошту, вони самі назначають. Десь через місяць
-
Всім привіт! Чи є у Ванкувері зараз професійні кондитери, які шукають роботу? У готель необхідна людина з професійним досвідом. Локація Річмонд. З резюме та питаннями звертатись до @vitalii_skm
-
На имейл пишите с письмом про биометрию и своими данными, они отвечают где-то в течкнмм недели, дадут дату на 1-1.5 месяца вперёд.
16 Jan 2023, 06:08
10667/25474
18 minutes ago