Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Та я викладач, PhD. А бали здається тільки за доктора наук дають. Треба вчитися 3 роки в Канаді, якщо без номінації😭
-
Там всього 100 з чимось балів. За доктора плюс ще стільки ж, а в мене їх нема. Мені навіть якщо англійську до С1 дотягнути, тих балів не вистачить. А як від провінції 600 отримати?
-
Дякую. Тобто знайти роботу з переліку і податися на номінацію?
-
Всім привіт! Сімейна пара зніме кімнату,3 лютого прилітаємо,26 і 20 років,не куримо та домашніх тварин немає)
-
Не підкажете де правила рос. мовою можна почитати?
-
Краще у Канаді? Це дуже проблематично? І де реєструватися ?
-
Слава Україні! Підкажіть будь ласка, чи потрібно перед прильотом у Канаду проходити медогляд?
-
Так, не взяв в " ". Зараз виправлю))
-
Це зовсім не той критерій, за яким потрібно вибирати місце для життя))) Мій досвід зміни прав в БК: Теорія, перечитав один раз всі правила, є на рос мові, та готувався онлайн тут practicetest.icbc.com/#/opkt Вартість теоретичного іспиту 15$. До роуд тесту готувався по ютубу)), дивився місцевих інструкторів, які місцеві особливості є. Вичитував в групах досвід тих хто здав чи завалив іспит. За декілька тижнів до тесту "ламав" свої 20ти річні звички, дві руки на кермі, шолдер чек та інше. Це було саме важке... Ціна роуд тесту 50$. Ще +31$ за пластик, якщо сдав. Тобто бюджет заміни прав 96$. Це точно не причина не переїзджати туди, куди хочеться, і "пертися" в Манітобу))