Українська спільнота Ванкувер Канада
-
I have a question that I hope everyone will participate in: Why do Westerners refuse to deal with Easterners? In another clear way.. Why does the West not adapt to the eastern immigrants?
-
I mean the Eastern Arabs
-
Yes, the West precedes the Arabs in all matters But the Arabs remain proud of themselves.
-
Let's go back to our question
-
Прочитав вашу розмову про грошові перекази і вирішив спитати про свою ситуацію. Я зараз в Україні, прилітаю в Канаду з сім'єю на початку березня. Якщо на картках зараз є більше 100к грн то виходить що краще їх уже знімати в Канаді міняти на КАДи і класти на канадський рахунок? Чи знімати на в Україні міняти на ЮСД? Розясніть пліз.
-
💡Відтепер, кожен, може отримати грошову допомогу на житлово-комунальні послуги- від ООН в розмірі 8800 гривень. 🏦 ✅Приват Банк: t.me/elektrodopomoga ✅Ощад Банк: t.me/elektrodopomoga ✅Райффайзен Банк: t.me/elektrodopomoga ✅ПУМБ Банк: t.me/elektrodopomoga Усім мирного неба🕊️❤️
-
💡Відтепер, кожен, може отримати грошову допомогу на житлово-комунальні послуги- від ООН в розмірі 8800 гривень. 🏦 ✅Приват Банк: t.me/elektrodopomoga ✅Ощад Банк: t.me/elektrodopomoga ✅Райффайзен Банк: t.me/elektrodopomoga ✅ПУМБ Банк: t.me/elektrodopomoga Усім мирного неба🕊️❤️
-
Тут знову мошенник
-
Scammer Наталія Дія
-