Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Yes, the West precedes the Arabs in all matters But the Arabs remain proud of themselves.
-
Let's go back to our question
-
Прочитав вашу розмову про грошові перекази і вирішив спитати про свою ситуацію. Я зараз в Україні, прилітаю в Канаду з сім'єю на початку березня. Якщо на картках зараз є більше 100к грн то виходить що краще їх уже знімати в Канаді міняти на КАДи і класти на канадський рахунок? Чи знімати на в Україні міняти на ЮСД? Розясніть пліз.
-
💡Відтепер, кожен, може отримати грошову допомогу на житлово-комунальні послуги- від ООН в розмірі 8800 гривень. 🏦 ✅Приват Банк: t.me/elektrodopomoga ✅Ощад Банк: t.me/elektrodopomoga ✅Райффайзен Банк: t.me/elektrodopomoga ✅ПУМБ Банк: t.me/elektrodopomoga Усім мирного неба🕊️❤️
-
💡Відтепер, кожен, може отримати грошову допомогу на житлово-комунальні послуги- від ООН в розмірі 8800 гривень. 🏦 ✅Приват Банк: t.me/elektrodopomoga ✅Ощад Банк: t.me/elektrodopomoga ✅Райффайзен Банк: t.me/elektrodopomoga ✅ПУМБ Банк: t.me/elektrodopomoga Усім мирного неба🕊️❤️
-
Тут знову мошенник
-
Scammer Наталія Дія
-
-
Якщо у вас є тільки ці 100 тис. грн, я б взагалі не наважився їхати у Ванкувер, я в цьому сенсі сцикун :) Жля такої суми подивіться пораду @En_Route_To вище. Вам потрібні гроші на карті якісь. У тому ж автобусі проїхати. За готель заплатити. Питання декларації та легальності менше 10 000 вас не стосуються взагалі. А про всі ці маніпуляції описані в минулих повідомленнях, то все це через те, що ринковий курс долара/гривні зовсім не той, за яким рахує НБУ. Якщо у вас гроші в гривнях, то не думаю, що ви зможете вигідно купити долари. А от якщо витрачатимете їх з картки - то конвертація буде для вас вигіднішою, ніж якби ви намагалися купити валюту на чорному ринку в Україні. Таким чином витрачати гривні з картки вигідніше, конвертація близька до НБУ (так було влітку, краще уточнити зараз у людей) Те, про що вище говорив Алекс: це за умови, що якщо у вас спочатку долари, то ви міняєте їх на гривні не за курсом НБУ, а на ринку, де за долар вам дадуть, наприклад, 40+грн, завантажуєте гривні на картку й витрачаєте тут гривні з картки, і конвертація буде вже у ваш бік по 37 (така схема працювала влітку, я не впевнений, що банки конвертують зараз по НБУ). Тож просто везіть на карті, тут готівка ніде не потрібна. А більш складні схеми це якщо вам потрібно перемістити значні суми.