Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Дура определись ты Дия или ДТЕК
-
В консульстве. Мы были там все вместе, но муж к окошку даже не подходил… так что я вам достоверно не подскажу, но мне кажется, что второй родитель там был не нужен.
-
При продлении - должны присутствовать оба родителя? Вы это делали в консульстве?
-
Якщо у вас є тільки ці 100 тис. грн, я б взагалі не наважився їхати у Ванкувер, я в цьому сенсі сцикун :) Жля такої суми подивіться пораду @En_Route_To вище. Вам потрібні гроші на карті якісь. У тому ж автобусі проїхати. За готель заплатити. Питання декларації та легальності менше 10 000 вас не стосуються взагалі. А про всі ці маніпуляції описані в минулих повідомленнях, то все це через те, що ринковий курс долара/гривні зовсім не той, за яким рахує НБУ. Якщо у вас гроші в гривнях, то не думаю, що ви зможете вигідно купити долари. А от якщо витрачатимете їх з картки - то конвертація буде для вас вигіднішою, ніж якби ви намагалися купити валюту на чорному ринку в Україні. Таким чином витрачати гривні з картки вигідніше, конвертація близька до НБУ (так було влітку, краще уточнити зараз у людей) Те, про що вище говорив Алекс: це за умови, що якщо у вас спочатку долари, то ви міняєте їх на гривні не за курсом НБУ, а на ринку, де за долар вам дадуть, наприклад, 40+грн, завантажуєте гривні на картку й витрачаєте тут гривні з картки, і конвертація буде вже у ваш бік по 37 (така схема працювала влітку, я не впевнений, що банки конвертують зараз по НБУ). Тож просто везіть на карті, тут готівка ніде не потрібна. А більш складні схеми це якщо вам потрібно перемістити значні суми.
-
@vancouvercanada2022 Привіт як із тобою можно в лс зв'язатися?
-
Курс Моно сейчас. Всё ещё работает)
-
Мы грн меняли на $ . В Украине. И везли сюда уже валюту
-
Жесть. А нац банк який курс поставив?
-
А это курс у менял
-
норм курс наче?
-
Уверен, что это можно загуглить за 10 секунд
-
100 usd = 4032 грн > карта > трата за границей = 107.7 usd.
-
Если вы уже работаете и самостоятельно арендуете жильё, то ок. Если сидите у кого-то на шее в доме/квартире, то повода для гордости не вижу
-
Всем доброго дня 🌷 Я парикмахер-колорист, приглашаю вас в салон 👸 До конца месяца стрижка в подарок ✅ Выполнение таких техник окрашивания, как: - Шатуш - Балаяж -Аиртач - Мелирование ❤Только у меня есть новый запатентованный способ окрашивания пенной тонировкой волос ❤ Преимущества окрашивания: 🚨Уникальный 3D оттенок 🚨Безопасное тонирование волос. Комплексное окрашивание Balayage.😊👌 Закрашивание седины 100%. 🔥 СТРИЖКИ любой сложности в технике Видаль Сессон, которые носяться без укладки. ✂️👍✂️ Объем и легкость для густых и жестких волос. 😍💃 Кератиновое выпрямление волос, Ботокс, холодовое восстановление Больше работ в моем инстаграмме: instagram.com/mila.hair.ca
-
На снятие есть. А на траты тоже добавили? 😱 Я своё ещё летом потратил, не слежу за изменениями, теперь полностью на местной валюте 😄
-
То чувство когда приехал со 100$
-
Главное не забывать за лимиты на снятие/траты заграницей
-
Неприятно, но приемлемо. Почти 4к на матрас и продукты хватит 😄 Машину, конечно не купить 😄
-
Я с 40
-
Да, уже есть
16 Jan 2023, 06:08
10826/25471
about 18 hours ago