Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Та не проблема задекларувати, просто вивчаю чи не сильно прогоримо на обмінах, та й ті гроші що на карті не потрібно декларувати. Виглядає, що якщо використовувати укр карту то тільки монобанк дає вигідний курс, в приваті курс орієнтовний як і у обмінниках. При можливості уточніть декларація подається теж в першому аеропорту? І чи 10к на особу чи родину?
-
Вони ж по 10 центів … це ж скільки Ви здали банок ?😳
-
Декларувати можна спочатку вказати, що в вас є готівка >10к в app arrivecan Потім там є термінали, які дадуть бланк, ми той бланк не брали пішли одразу у кастомс, там дають бланк и просят записати скільки грошей. Наші гроші ніхто не рахував, та можно було вписати скільки завгодно, але ми це зрозуміли уже потім, коли нам типу - "та йдіть вже, усім пофіг" :) Чем більше впишете, тим ліпше, бо цей об'єм не буде оподаткован потім.
-
400 банок ?
-
Если чисто банками, то это два мешка где-то, а вот если жбаны от молока... 10 штук и мешок полный 🤣 а денег все так же, по 10 копеек за штуку
-
Почтой Канады 🫡
-
Друзі, а класифікація професій NOC 2021, вони ідуть в цілому по Канаді чи якісь окремі для провінції. Просто шукаю іменно професії які підходять для PR в BC, а мене перекидае на сайт canada.ca. Киньте будьласка ссилку іменно професій для Ванкуверу будь ласка якщо такі є
-
Всім привіт. Я збираю базу даних про програми психологічної допомоги українцям в Канаді (від громадських організацій, фондів або на державному рівні). Річ може йти про гарячі лінії кризової допомоги; групи психологічної підтримки, безкоштовні психологічні консультації, які сплачуються фондом, тощо. Також можливо ви знаєте українських психологів/психотерапевтів/психіатрів, які ліцезновані у Канаді. Напишіть будь ласка в приватні, якщо вам відома хоч яка-небудь інформація про такі ініціативи. Дякую)
-
💡Відтепер, кожен, може отримати грошову допомогу на житлово-комунальні послуги- від ООН в розмірі 8800 гривень. 🏦 ✅Приват Банк: t.me/elektrodopomoga ✅Ощад Банк: t.me/elektrodopomoga ✅Райффайзен Банк: t.me/elektrodopomoga ✅ПУМБ Банк: t.me/elektrodopomoga Усім мирного неба🕊️❤️
-
Надай мені права модератора щоб я міг банити шахраїв
-
💡Відтепер, кожен, може отримати грошову допомогу на житлово-комунальні послуги- від ООН в розмірі 8800 гривень. 🏦 ✅Приват Банк: t.me/elektrodopomoga ✅Ощад Банк: t.me/elektrodopomoga ✅Райффайзен Банк: t.me/elektrodopomoga ✅ПУМБ Банк: t.me/elektrodopomoga Усім мирного неба🕊️❤️
-
350$ 😁
-
210 з податком