Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Я была там . Сказали что по этой карте только скидка . Или это именно украинцам ?
-
А… Вест . Я в обычном Ванкувере
-
Цікавить питання з Compass Card, як маючи на поточному рахунку compass card 140 долларів поновити month pass?
-
Добрый вечер, подскажите, какие профессии можно быстро освоить по приезду (на первое время) со средненьким англ.?
-
Працюю в модернізації гелікоптерів. Але й ремонтував пк, з софтом працював, мобільні прошивав. Працював інструктором горно-лижного спорту, продавцем-консультантом.. 😀
-
у вас випадково немає знайомих яким потрібен прям дуже чьоткий молодий юнак з значним досвідом в будівельній сфері? а то хлопчина прям скіловий, гниє на нудній складній роботі))
-
bezkinechno diakuiu)
-
Привіт) підкажіть, будь ласка, де піти на курси англійської у Ванкувері (реальні кейси, хто сам ходив і може порадити). Нас двоє і різний рівень. У мене між B1-B2, шукаю, щоб розмовні скіли прокачати, добре би було щось офлайн щоб з різними людьми спілкуватись. У хлопця початковий рівень, треба все вчити, але щоб інформація була доступна і зрозуміла (може бути онлайн). Буду вдячна, якщо поділитесь досвідом))