Українська спільнота Ванкувер Канада
-
А если меньше вы их очень быстро потратите и на карте будет Фед помощь видна
-
Если больше 10$ тыш декларация
-
Плохой старт в Канаде...
-
😂😂😂😂😂це Шанхувер, переважна більшість азіати(для прикладу, на курсах нас 26 людей- 6 інші країни світу, 20 мікс Азії). Тому на рахунок багато українців це перебільшено
-
Вот даже в Манитобе Минимальное количество баллов, необходимое для номинации в провинции Манитоба, составляет 60 из 100 баллов . Эти баллы начисляются в зависимости от таких факторов, как опыт работы, знание языка, возраст и образовательная квалификация.
-
погано мати заощадження? Я так розумію просто не отримую допомогу в розмірі 3к вот і все.
-
Я висновок зробив по цій групі 😁. Тому я і хотів дізнатись щось по районам, базове хоч щоб розуміти де краще житло шукати.
-
Дякую!
-
Дякую! Зрозуміло.
-
Дякую за гарну відповідь!
-
3000 получат все, кто заехал до 31.03. А вот провинциальную , только те , кто вообще без ничего
-
Ми шукали житло під роботу чоловіка. Тому так. Але мені азіати подобаються, вони як українці, як бджілки, постійно в роботі. У Річмонді, наприклад, немає жодного магазину з продажу канабісу, дуже рідко зустрінеш бомжа, майже чисто, охайно, спокійно. Плюс це рівнина, мені це до вподоби, коли виїжджаємо далі в місто де серпантин- мені важко. Хто в Україні жив у невеликому місті йому Річмонд сподобається.
-
Я думаю автор имел ввиду кеш. Советую при переезде в Канаду ознакомиться с её законами и правилами на официальном сайте. Федеральную помощь получают все независимо от доходов.
-
Плохо пытаться скрыть свои деньги, чтобы получить дополнительную помощь
-
То есть если я приеду 5 числа апреля то уже не будет фин помощи?
-
Следите за этой ссылкой, может что и изменится t.me/vancouvercanada2022/19794
-
2023 BC Family Day Long Weekend Events & Festivals in Metro Vancouver - To Do Canada www.todocanada.ca/family-day-long-weekend-vancouver/
-
А ще вони дуже необережно керують машинами та необачні. Можу поділитися декількома персональними історіями, як збивали мою дитину з ніг або на пішохідному переході візочок. Не можу сказати, що азіати як українці, вони взагалі інші. Не всім нашим вони заходять, але сам Річмонд зручний для життя - тут є супермаркети, ТЦ, парки, садочки, коротше, все необхідне для життя.
-
Скоро family day. Вот список предстоящих мероприятий
-
Есть ощущение, что мы в Китае)
16 Jan 2023, 06:08
11704/25478
6 days ago