Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Ви неправильно розумієте курси ( це професійне навчання з сертифікатом ) сертифікований спеціаліст , яке дає право на роботу Так звісно це не одне і те саме що навчання в Університеті ( про це ніхто ц не говорив )
-
Спасибо за ваши разъяснения, но мне это неактуально .... Что значит даёт право на работу...?! А как иначе... Я вам написала, что последнее ваше видео - некомпетентное, времени расписывать нет, да и вы сами прекрасно понимаете для чего снимаете видео поэтому нравится вещайте, спрос рождает предложение... видно сейчас очень популярно доверять всему с ютуба и принимать решения основываясь на видео...
-
В Британській Колумбіі - безкоштовно. Тільки отримайте свій номер MSP зпочатку, зоб одразу не платити (бо інакше треба спочатку платити і потім чекати на відшкодування).
-
Думала не смотреть но комменты застиви. Во первых сравнение курсов и диплома университета - неверное Во вторых проффесии которые вы перечислили ну вообще не отвечают реальности. От слова совсем. В третьих - стоимость обучения и сроки В четвёртых - для работы вам не нужно пропускать диплом через Wes . Это нужно ТОЛЬКО для ПР.
-
Ви неправі ,або чомусь рішили стояти на свому Я не кажу що все що я сказав на 100 % так Але на 80% Зарплатня вся яка в відео точна Професії та їх наявність і урядові програми точні ( там є інформація від уряду) Без університетського диплому живе 50% Канадців ( прикиньте це факт ) і половина нормально працює Курси по Професії ліцензійні ( більшість канадців юзає і це тоже факт ) вони дають змогу працювати по професії Підвердження диплому не тільки для ПР ( для роботи також ) мій диплом 2-мовний і його підвердження дає змогу працювати тут ( таксамо як і багатьом хто його підтвердив і працює ) Висновок це в вас якась неправильна інформація ( почитайте все і ввійдіть в тему )
-
Торговая Компанія ( мій диплом спеціаліст з міжнародних відносин ) Но любі дипломи окрім медицини ( якщо у вас спеціальність та ви володієте Англійською потрібно підтверджувати та шукати роботу по спеціальності Знаєте як кажуть , було б бажання )
-
Мабуть багато ще залежить від Провінції , наша знайома в Новій Шотландії де і я живу , підтвердила диплом інженера ( так її заставили ще пройти курси ви праві ) і ти зразу з головним інженером не будеш Но до всього поступово потрібно йти ( як карьєрний ріст ) Я не говорив що все просто ( дорослі люди мають розуміти це ) ти повинен хоті , та працювати
-
Неа. Вы не правы. Например в строительстве диплом не нужно проводить через Wes. Так как без местного образования инженером вам не быть. Да вы можете быть куратором ,но не более. Даже сметчиком нужно пройти спец курс и сдать тест. А в вашем видео все так просто. Возможно в сфере IT так и есть. Не изучала это направление.
-
В моєму відео немає ні одного слова Прекрасно
-
Професії з відео одинаково по всій Канаді ( це перевірити можна ) Інформація про зарплатню середня по Канаді І інформація про підвердження диплому для всіх
-
Так вы и указывайте о какой провинции речь. Разница огромная. При этом видео скинули в группу ВС. Тупо идёт дезинформация для хайпа. Советую вам удалить его. А самое противное,что потом из за таких видео люди делают ошибки и обвиняют во всем Канаду. Так как один "блогер" сказал ,что все так легко и прекрасно....