Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Позвоните через пару дней им, узнайте свой номер мсп и вперёд.
-
О, встречный вопрос, а где можно пройти мед осмотр в даунтауне? Спасибо)
-
Супер, спасибо
-
Заходите на сайт canada ca и находите врача из списка. Делаете апоинтмен к нему онлайн и проходите.
-
Ну я говорю про телефон звісно, а побутова техніка так то і так зрозуміло зранку переведеш, якщо в телефоні автоматично переведеться година, то навіщо вставати в ночі щоб перевести на мікрохвильовці і на плиті як це можна зробити зранку
-
А кто сказал ночью? Можете утром или вечером. Это стандарт перевода. Вам лишь бы покопаться? Я уверенна на 90% ,что многие и не знали о переводе
-
Если вы когда-то вставали ночью, чтобы перевести время, у меня для вас плохие новости 😂
-
Доброго всім вечора! 12 березня у неділю ( з 11 до 2 дня ) як завжди плануємо роздавати речі новоприбулим за адресою: 154 Е 10 th Ave, Vancouver. Це буде остання роздача за цією адресою. Запрошуємо всіх! Речей дуже багато, тому приходьте самі і повідомляйте друзів. З повагою Ukraine Harmony Foundation! 💙💛 🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
Про перехід часу, пишуть у всіх групах Канада думаю 90% знають про перехід, ви знову мене не зрозуміли я само початку питала саме за телефоном, а ви прив'язали ще туди побутову техніку.
-
Охоронцем? -Не менше року навчання і 90% охоронців індуси, я думаю здогадуєтеся чому
-
Цікаво чому?)
-
Може тому що він індус)
-
Корисна інформація для тих хто хоче користуватися картою Compass.
-
Привіт, А яким чином вона допомогла орендувати квартиру? Вона займалась пошуками чи комунікацією з менеджерами/власниками?
-
Навчання зі стажуванням десь два місяці, потім є різні курси підвищити кваліфікацію. Працюють різні національності.
-
Всім привіт, нагадайте, будь ласка, чому в Річмонді краще не здавати road test?
-
Так от, які причини цього? Я вчора здав тест на 93 відсотки, персонал був дуже френдлі. Що там не так було?
-
autotrader.ca ; craiglist
-
Доброго дня Підкажіть, машини окрім якна кіджіджі де можна пошукати?
-
краще всього здавати в маленькому містечку типу сквомішу. Там ДУЖЕ легко
16 Jan 2023, 06:08
13306/25478
2 days ago