Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Всім привіт хто летить на цьому рейсі до Ванкувера тільки через кельн 14 березня?
-
Відпишіть як що шо можу составити компанію
-
Всім привіт ! Сподіваюсь тут можна розміщувати такі оголошення, якщо ні - то вибачте 🥺 Дівчатка, запрошую вас на ламінування , корекцію форми , фарбування брів та вій . До кінця березня 2 послуги всього 99$ Наш салон знаходиться тут : 📍Burnaby 3355 North Road, unit 265
-
Ищу румэйт женщину. совместно снять жильё возле Ванкувера, пожешевле может быть через месяц . +1778 2881243
-
t.me/+UNkNz4_KVStkZGQy
-
Будь- ласка, дайте посилання на сторінку з анкетою. Боюсь помилитися. Який тип візи ви запросили? У мене теж двоє дітей, і в одного з них віза, вклеєна у мій паспорт.
-
Привет, познакомлюсь с нашим парнем от 26 лет для общения и не только. 🌶🌶🌶❤️❤️❤️❤️
-
Дуже дякую за допомогу)
-
Через кабинет GCKEY. Там ошибиться очень сложно.
-
Урааа, билеты пришли на 12.04 аж
-
I have benefited so much from he excellent trading technique, beginning this journey I started up with $1000 within a few days I got a return of $11,560. He experience and trustworthiness is unmatched.t.me/+bXZo6iio73U3Mzg0
-
Доброї ночі Хто найближчим часом буде їхати з України в Канаду( бажано Ванкувер) і зможе взяти посилку вагою приблизно 6 кг.? За оплату. Дякую
-
Вітаю,хто робив медосмотр,скажіть,що перед ним неа можна робити? Їсти? Пити каву?
-
Ничего нельзя , но я употреблял все, даже больше😅 Вывод: можно , если осторожно
-
Спасибо,не ну вдруг 😅😅🤣 У всех свои правила 😅
-
Натощак не обязательно (там типа на СПИД проверяют, а не на сахар 🤣)
-
Ураааааа!!!!! Вітаю!!!!! А також співчуваю, о це нервів мало згоріти. Нічого собі у них там наплив якщо виліт аж через три місяці з часу виграшу!!!! Але все одно молодці!!!! До речі там є ще якісь розіграші? Чи вже все прикрили?
-
Здравствуйте Посоветуйте пожалуйста банк, кто в каком открывал, возможно возникали нюансы Заранее благодарю
-
Я відкрив у RBC та CIBC . По сервісах однаково - у останньому 2 роки безкоштовно, і видали зразу картку. У першому - рік, і картку відправили поштою.
-
Усім привіт)Хтось вже отримував допомогу у 500 долларів ?Це та сама допомога яка діє до 31 числа.Складно було отримати?Дякую:)
16 Jan 2023, 06:08
13347/25478
about 19 hours ago