Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Рекомендую wealthsimple
-
Я лично TurboTax пользуюсь уже несколько лет.
-
Але RBC не дає кредитку- тільки з 3 міс робочим стажем.
-
Канадцы если что тоже мне его рекомендовали. Вопрос закрыт. На любой вопрос по таксам один ответ и сайт. Он бесплатный. Не надо дискуссий и видеогайдов
-
Є допомога тільки 3000 500 немає
-
Думаю, что провинциальная помощь рассчитана для одиноких матерей с детьми, людей с ограниченными возможностями и пенсионеров. Что вполне справедливо
-
Есть провинциальная и есть федеральная помощь. 3000 тыс- это федеральная
-
В поисках квартиры на двоих район от ванкувер до кокуитлам
-
Всім привіт шукаю квартиру прилітаю 15 марта в 00:37 ночі у Ванкувер в когось може е якась інформація буду дуже вдячний Можливо хтось ще шукає собі квартиру і не проти жити разом відписуйте я тільки за
-
Нет никаких ограничений. ГЛАВНОЕ не пьяным быть😁
-
Добрий день ! Шукаю кімнату для хлопця студента 19 років в Сурей до 1000 дол , без шкідливих звичок , спокійний і тихий
-
Друзі, всім привіт, ми переїзжаємо з дуже затишної і гарної повністю мебльованої 1-bedroom квартири біля Metrotown, Burnaby ( 10 хвилин пішки до Skytrain - Royal Oak station, 15 хвилин пішки до Skytrain Metrotown). Квартира здається на короткий термін 1-2 місяці з 28 березня, ідеально підійде для пари, максимум 2 людини, без тварин. За деталями та фотографіями пишіть в особисті. Всім дякую та гарного дня ;)
-
Дякую, мені не важко повідповідати;)
-
www.canada.ca/en/services/taxes/child-and-family-benefits/top-up-canada-housing-benefit.html
-
Если вы подавали декларацию за 2021 год
-
Ни как. Подаетесь на новую визу и потом на новый пермит
-
Всім привіт) Як продовжується permit? Питаю, бо продовжую термін паспорту, то хочу і це продовжити
-
Всім привіт. Де можна купити квіти? Крім save of foods і тому подібне, так щоб самому сказати що в букет додати а не готовий купити. Дякую.
-
Дякую
-
Продлеваете паспорт и онлайн подаетесь на новый пермит. На визу для этого подаваться не нужно заново! Здесь подробно описан процесс подачи: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/extend/apply.html
16 Jan 2023, 06:08
13377/25478
4 days ago