Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Hello☕️🍩
-
У хворої 52-х років спостерігається ураження слизової оболонки в кутиках рота з утворенням тріщин, ерозій та виразок, вертикальні тріщини на губах при їх зімкненні (хейлоз), зміни язика (глосит), ангулярний стоматит, себорейне лущення шкіри навколо рота та на крилах носа, перикорнеальна ін’єкція. Вищеперераховані симптоми є характерними для:
-
Дивлячись де ти, якщо знайдеш житло в Віслері (це п****а як дорого і складно) і в тебе вільна англійська, можу допомогти.
-
З закритим ЛС)))
-
Українці, привіт! Хто стикався з наступною ситуацією. Посвідчення водія в Україні, в мене є фото, є в дії, але тут вони хочуть або фізично водійське або довідку про досвід керування транспортними засобами. Гуглю як можна дістати цю довідку, і це мені здається нереально. Хто що може підказати щодо цього ?
-
Ще через наше консульство наче видають такі довідки.
-
Шукайте знайомого "бігунка" в Україні.
-
В команді тільки чоловіки? Чи можливі жіночі позиції!) чи можливо надіслати резюме? Дякую! Гарного вечора!
-
Тот же вопрос !
-
Не знаю як в Ванкувері себе позіціонують сантехніки, але я якось для себе зберіг скріни після робочої зміни, яка тривала 27 годин в Київі перед відкриттям об‘єкта. Якщо б моя дружина прийшла такою і я таке побачів, я б наполіг на тому, щоб вона змінила роботу. Фото ніг і загальні показники додаю…