Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Привіт, можливо хтось знає чеки зі свого рахунку в банку можна отримати одразу якщо до них прийти чи потрібно чекати декілька днів? Мені від сібс дуже потрібен сьогодні, якщо пробую через онлайн банк то там пише доставка на пошту 10 днів
-
Мне в конце августа не дали, сказали только заказывать.
-
Щойно отримала в банку
-
Тут місцево модна багато трав купити. Подивитесь Gaia’s Garden - в них дуже широкий вибір.
-
Всім привіт, можливо когось цікавлять весняні колготки для ваших діток є в наявності як для хлопчиків так і дівчаток, Польська фірма Wola, Gatta, звертайтеся)
-
Нагадую що сьогодні дуже важлива, оглядова лекція по пенсійний системі в Канаді. Якщо ви плануєте залишатись в Канаді, або ви тут вже декілька років і не маєте багато знань про пенсійну систему, то вам дуже потрібна ця лекція. Що ми розглянемо? Почнемо з державної пенсії, потім rrsp, tfsa, потім DC DB work plans, потім life insurance та реверс мортгедж. Лекція оглядова і буде давати загальну мапу і розуміння як працювати з цією частиною фінансових реалій заздалегідь. Тому і змінює життя, тому що зазвичай великий відсоток людей знає або про те, або про інше, але не знає про все разом і тому втрачає гроші. Починаємо в 6.30 !по Ванкуверу! вечера сьогодні, тобто завтра (30 березня). Доречі, чомусь хтось вчора зайшов...якщо ви читаєте то лекція не вчора, а сьогодні:)) Daniel Polyakov is inviting you to a scheduled Zoom meeting. Topic: Daniel Polyakov's Zoom Meeting Time: Mar 30, 2023 06:30 PM Pacific Time (US and Canada) Join Zoom Meeting us06web.zoom.us/j/89847396073?pwd=cG5tdVAvczNBNVVTazJEUVdHNktOZz09 Meeting ID: 898 4739 6073 Passcode: Ukraine І трошки про мене. Вже майже закінчив колледж по Financial Planning (залишилось 5 тижнів) в Канаді та майже вже отримав сертифікат дипломованого Financial Planner, влітку працював в банку, і далі планую це робити. До цього був директором транспортної фірми, тому маю якийсь життєвий досвід тут і готов їм ділитись. (Звісно лекція буде на українській мові.)
-
Gaia’s Garden знаходиться в Ванкувері, на West Broadway
-
Так, це назва магазину. На їх сайті є перелік трав які в них є в наявності. Дуже багато трав, які є в Україні є також тут в Канаді.
-
Так але я і не збираюсь в Україну, а питаю може хто часом буде виїжджати і летіти до Канади з України, ну і це збір ж не просто чаю, а спеціально підібрані трави по проблемі здоров'я, сумніваюсь що, я їх тут знайду усі по списку, як не буде чогось не буде ефекту, там ж в комплексі усе працює
-
Вони по пошті відсилають
-
Шукали по латинським назвам? Не довіряйте тому що Гугл перекладає у цьому випадку. Питаю, бо я сама дуже багато трав тут знайшла.
-
Здається кімната для однієї людини в центрі Річмонда деталі в приват.