Українська спільнота Ванкувер Канада
-
і він в ебенях порта коукітлам
-
Я вчився у Бориса, він колишній екзаменатор. Мені не сподобалось з ним їздити, дуже бісив, але він добре пояснював на шо інспектор дивиться
-
Гарно дякую, чи можете когось особисто порадити з цього списку!?
-
Люди чому вам хочеться когось виправляти, і вказувати на недоліки просто покажіть рівень власного спілкування, будьте вище помилок інших людей, і люди будуть прагнути до кращого.
-
а якщо трохи подумати?)
-
Чем корисна була конкретно эта информация?
-
Уляна, головне людина відповіла, бо яка користь з тих хто правильно мовчить
-
не подобаеться, не читайте. інфа корисна, спосіб донесення довільний.
-
Вы бы хоть правильно название города написали, что ли. Про мат я вообще молчу
-
Дякую за інфу і ваші коментарі, якщо хтось має додаткову інформацію буду вдячний.
-
и не буду тратить свое время дабіь не раздражать ваше величество своей мелкой натурой. Дабіь дать вам на своей (_0_) почувствовать все прелисти подготовки доков и согласования по какой программе пойти.
-
Доки на ПР почти готовіь
-
:) Це невимовне бажання українців влаштувати "срач" просто непереборне. :)
-
Иммиграция у вас ещё не началась , воспитание либо есть, либо его нет
-
не коректно будет кХУЙкитлам. а я в душе не *** как оно пишеться и не собираюсь тратить свое время для того что-б проверить какая там грамматика.
-
Слушайте, я не грубила вам
-
Та не треба, я ввічлива людина. Просто страшно з****я від процесу іміграції і терпіння 0. От і вся ввічливість і емпатичність пішла в (_-_)
-
Я не против, просто человек, мягко говоря, некорректно написал о городе считаю это неуважением к людям, которые там проживают
-
ну да, канадские водители, всего-то на 9 месте с КОНЦА рейтинга худших в мире. По мне вообще половина БМВистіь от рождения. **** не знают что такое поворотніье сигналіь от слова совсем.
-
і заучуємо всі відео підряд АЖ до того як він почне видавати інструкції як займатись автопідбором)
16 Jan 2023, 06:08
14424/25474
a day ago