Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Потому что мнение Артема для вас важнее чем собственно развитие)
-
Я даже не могу подобрать слов чтобы влучно описать этот поток мыслей....
-
Я просто на унитазе сидел, скучно было) спасибо за то что разделили это время сомной🤗
-
Вот на вас лично я тратить свое время не хочу🤣 и откуда вы такие беретесь...это риторический вопрос, поэтому просто игнорируйте
-
Вот именно) я хожу делаю свои дела, плюс мне тут настроение поднимают)
-
Дякую. А як записатись до сімейного лікаря?
-
Вам нужно в начале получить направление к лору от фэмили доктора или если нет, то доктора из волк ин
-
😂😂😂, я думаю это самый интересный ваш поход на унитаз😂😂😂
-
Сначала его нужно найти, а это может быть непросто в Ванкувере и пригородах
-
Найти кто принимает новых пациентов. Сейчас это сделать тяжело. Поэтому если нужен лор, то сходите в волк ин, также есть приложение telus, где вы можете онлайн встретиться с доктором
-
Крик про допомогу 💔 Допоможіть втілити мрію.. Нам потрібні вольєри, велика кількість вольєрів, аби ми мали можливість надати прихисток кожному, хто цього потребує. Окрім мрії є наші реалії, де купа боргів, та кажуть що українці - це про незламність, тому ми продовжуємо. ❗️Якщо ви в Дніпрі та маєте змогу допомогти нам фізично (матеріалом/інструментом/руками) або інформаційно, пишіть/телефонуйте: +380953662160 Можливо ви маєте можливість поширити, або допомогти нам фінансово, ми будемо дуже вдячні вам: Монобанк: 🆘💳 4441 1111 3153 4632 💳🆘 ПриватБанк: 🆘 💳 5457 0822 9375 6743 💳 🆘 Райффайзен: 🆘 💳 4149 5001 1443 4510 💳 🆘 ПІБ Новікова М.Ю (волонтер, яка має пряме відношення до притулку) PayPal: nepokornayamary98@gmail.com Зараз тяжкий час, але це не привід залишати маленьких крихіток без уваги та тепла. Бережіть себе, миру нам ❤️🩹
-
Не чекайте поки знайдете сімейного лікаря. Йдіть до будь-якої walk-in, вони дадуть направлення до лора якщо буде треба.
-
Тут семейный или вок-Ин лечит лор-заболевания. Если ничего прям серьезного. Если все совсем плохо - то он же к лору направит. Мы с сыном с лор-проблемой в обычную вок-Ин ходили.
-
Так, я роблю це. Це вам потрібно зайти на сайт консульства в Едмонтоні, вибрати паспортні дії, і вони детально все розказують як це зробити. Вам потрібно написати декілька заяв, підготувати пару документів, і ви можете відправити поштою. У мене від дня, коли я відправив паспорти, то дня, коли я їх отримав пройшло не більше, як півтори тижні!
-
Скажите пожалуйста кто-то подался на финансовую помощь, получили?
-
Виручайте будь ласка хто знає шо і як треба робити щоб продовжили термін візи? Дякую)
-
Народ, а в мене зараз запара: Я дітям термін паспортів продовжив, і зараз треба продовжити термін візи. Хто знає як це зробити?
-
Дякую !
-
Продовжити візи неможливо. Потрібно отримувати нові. Спочатку потрібно подати на продовження візітор рекорду, офіційний час обробки приблизно 180 днів, але роблять швидше. Потім, коли отримаєте по пошті візітор рекорд, на його основі можна буде подати на візу.
-
Роблять одночасно і аплікацію на візу і візітор
16 Jan 2023, 06:08
14610/25478
3 days ago