Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Доброго дня Шукаємо людину, яка змогла подивитись квартири в Ванкувері Оплата по домовленості
-
Дякую! Я так розумію,хто живе у Ванкувері не може туди приїзджати? Бо у нас набагато скромніший.
-
Point Grey на 9:00 Екзамен
-
Скажіть будь ласка, де саме цей фудбанк знаходиться?
-
Доброго дня? Чи хтось може дати в оренду авто для road test на 24 травня? Прав немає тому потрібно щоб змогли бути в момент здачі екзамену
-
Дякую!
-
Дякую, буду шукати, але без прав не вийде мабуть орендувати.
-
А що за ліміт на повідомлення в хвилину? Це завжди так було?
-
Ви берете машину у "вчителя" з водіння. Година до тесту і тест коштує 200-250 доларів
-
Всем привет, подскажите куда обратиться по поводу обмена прав, или любую информацию в этом направлении в ричмонде. За раннее спасибо
-
Так їх купа на фейсбуці. Інше питання що ви хочете менше платити і шукаєте хто може допомогти
-
Є, те що дали після теорії, водіння тільки з людиною у кого повна ліцензія
-
ICBC Driver Licensing Office. На сайте ICBC смотрите локации, которые к вам ближе, записывайтесь на сдачу теории. На том же сайте вы можете в первоисточнике посмотреть всю информацию о замене прав.
-
Дякую, але викладач у цю годину не може.
-
Багато таких повідомлень, напишіть 10м з них 1-2 зможуть на ваш час. Сам так робив
-
Не безплатно, час це гроші. Попробую пошукати ще на фейсбуці.
-
Дякую за пораду.
-
Головне передплату не робіть:)
-
де знаходиться це футбанк?
-
У вас фуд банк інакше виглядає. В Едмонтоні наприклад сам не ходиш і не обираєш нічого, тобі просто виносять одну бананову коробочку (якщо одна людина, для сім'ї я думаю трохи більше буде) а там вже що поклали, тому й раді😊
16 Jan 2023, 06:08
15832/25468
about 14 hours ago