Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Жанна! Не просто понравилось! Я в восторге!!! Поэтому и написала в группу. ❤️🌹
-
Привіт всім. Знайомий канадець шукає 2-3 хлопців з кількома роками досвіду роботи (казав про 5, але наші швидше вчаться) з levels, grinding, joins і т.д. Звати його Jivko. Якщо когось цікавить і підходить під критерії, то пишіть мені - дам його номер телефону
-
Всем привет, хочу обратиться нашему народу Украинцам!!!!!! Я живу в готеле города Ричмонд, ребята неужели так все хреново????? Отнесла рюкзак с вещами для стирки и оставила в лаундри, машинки были заняты, вернулась через час, спёрли из рюкзака упаковку порошка, как жить с такими крысами!!!!! Стыдно!
-
Я пошла в банк снять деньги. Отделение уже было закрыто, но АТМ работало. Я сняла деньги. На клавиатуре АТМ машины лежал открытый бумажный конверт, я подумала, возьму, положу в него свои деньги, взяла конверт, а в нем 100$. Я подумала, блин, тут везде видео камеры, может ну его нафиг. Ушла, конверт оставила на месте. Вот скажите, как это в Канаде, если б забрала, это было бы преступление?
-
Продаю ноутбук - MSI Katana GF 76. hotline.ua/ua/computer-noutbuki-netbuki/msi-katana-gf76-11ue-black-gf7611ue-201xua/ 11th Gen Intel(R) Core(TM) 17-11800H 16gb RAM NVIDIA GeForce RTX 3060 1Tb SSD 1399 CAD. В хорошем состоянии. Писать в личные сообщения.
-
Выздоравливай
-
Вечір добрий! Порадьте інструктора з водіння. Екзамен в Burnaby, щоб заздалегідь трохи маршрут вивчити. Треба так, щоб з першого разу, бо страховка дорога дуже. Дякую!
-
Ворованный?
-
Доброго всім ранку, любі українці. Допоможіть нам, будь ласка! Я благаю вас, не залишайтеся в стороні, не будьте байдужими. Я і моя донька, тимчасово живемо у місті Кривий Ріг, Дніпропетровська область. На разі виходить так, що я не маю постійної роботи так, як і не маю постійного заробітка. А тим часом, ми вже третій тиждень знаходимось у місті, в якому ми перший раз у житті. Я прошу всіх не байдужих, всіх тих, хто може допомогти нам копійкою, памперсами або дитячим харчуванням - не залишайтеся в стороні, краще спробуйте поставити себе, на наше місце. Я розумію що зараз війна, і що є постраждалі сім'ї, яким допомога потрібна набагато більше чим нам. Але, якщо тут є люди, у яких є можливість допомогти і нашій родині теж, відпишіть мені в пп, будь-ласка! Ми всі батьки, і всі віддамо все, задля наших дітей, але все, що я могла зробити, я вже зробила, залишилася єдина надія на вас!
-
Всем доброе утро! Ищу жилье в пределах 900С$ Рассмотрю разные варианты