Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Никто не ганьбит країну, пинают только разжигателей и агентов кремля вроде Мыколи
-
Всім привіт. Я зі своєю компанією у Неділю, 28 травня, у Vancouver Playhouse буду проводити конференцію зі штучного інтелекту, де серед гостей будуть топ-левел люди з Midjourney, Amazon AI, венчурні капіталісти (засновниця сайту Kijiji) та концепт художники світового рівня, що працюють з Marvel Studios, Universal Studios Hollywood, DC, Paramount Pictures і купою ігрових студій світового масштабу. Очікуються інтерв'ю, доклади, можливість запитань з залу, круглий стіл і дебати спікерів. Реєстрація на квитки: multiplatformai.com ВХІД ВІЛЬНИЙ. Треба тільки зареєструватися на платформі дистріб'юції квитків. Кількість місць обмежена. Буду радий бачити українців серед гостей. Готовий відповісти на усі питання.
-
Типово стрелки переводить, это да, заметно. Наблюдаю как вы изворачиваетесь. Забавно выглядит.
-
Друзі, заспокійтесь!!! Що саме ви хочете донести один до одного? Ми усі почули вашу думку. Принижуючи один одного, ви нікого не переконаєте. Сьогодні п‘ятниця. Проведіть свій вечір з близкими, рідними. Обніміть, поцілуйте. МОВА ОБІЙМІВ УНІВЕРСАЛЬНА!!! Тут 2500 учасників. Поважайте їх та адмінів!!!
-
Кстати, если не наглеть, то там тех плюшек 3000 (финансовая помощь) + 250 (медосмотр) + 450 (оформление визы). Налогами эта сумма возвращается за 1-3 мес, если работать, а если не работать, то за 6-15 мес
-
Ну здесь , я немножко не соглашусь. Обычные люди, я сейчас говорю, не о беженцах. Мало того, что вообще ничего не получали, так ещё и должны были деньги на счету иметь, как доказательство, что могут содержать свои семьи. Мед. осмотр был платный, мед страховка действовала не сразу, т.е нужно было покупать. А проблемы были такие же как у новоприбывших сейчас украинцев- поиск работы, жилья.! То что вы уже окупили... здесь налоги платят абсолютно все, деньги идут на школы, дороги, службы, медицину вы же всем этим пользуетесь. Так что то, что вы заработали идет в первую очередь туда.
-
Нема такого, це русский