Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Я працюю в Амазоні на гарній посаді, тому відразу можу сказати, що переїжджаю не через те, що не зміг реалізувати себе в плані роботи. Розчарований перш за все медициною. Насправді, причин багато, не дуже хотілось би їх озвучувати, бо буде виглядати так, наче я поливаю Канаду брудом, а я дуже вдячний цій країні. В цілому, можу сказати, що переїжджаю до Штатів, тому що там у мене набагато більше перспектив і можливостей.
-
Во-во ) тоже поржал. В Ванкувере японские заведения на любой вкус от самих японцев. Как американизмрованные, так и оригинальные
-
Примерно такое же мнение и в эту же сторону смотрю. Зарплаты здесь низкие, а расходы почти как в долине
-
Ні, як на мене, U4U - то є дорога в нікуди. Переїжджаю по L1A.
-
А в США із медициною краще ?
-
Є, але зазвичай вона не покриває лікування повністю
-
Там немає страховки та щоб лікування було безкоштовне ?
-
Дивлячись з якої сторони подивитись. З точки зору якості послуг, то тут навіть порівнювати нема чого, в Штатах набагато краще. Але з іншого боку, медицина там супер-дорога.
-
У меня там живут родственники и друзья, все зависит от страховки, в основном, она предоставляется от работодателя. И в очереди к специалисту там тоже иногда можно стоять месяц, а то и больше. Здесь тоже хотели помимо государственной , разрешить и частную, но проголосовали против это.
-
Для порівняння: в нас дві доньки. Одна мешкає в Штатах, одна в Канаді. Обидві народили, обидві без будь-яких ускладнень (слава Богу). В американської доньки, незважаючи на те, що є страховка, треба було сплатити за пологи $28 тис. В Штатах декрет - 3 місяці. В Канаді - 12-18 місяців.
-
Ну, не зовсім так. Черга дійсно є, якщо ви хочете попасти до лікаря за направленням. Але ви можете попасти до нього і без черги, але в такому випадку страхова не покриє ці витрати.
-
Ну а взагалі на вашу думку, де найсмачніші суші?)
-
Я трохи у шоці