Українська спільнота Ванкувер Канада
-
‼️🇺🇦🇺🇦🇺🇦 УВАГА 🇺🇦🇺🇦🇺🇦‼️ З першого червня кожен громадянин України може оформити заявку на отримання фінансової допомоги від благодійних міжнародних організацій. Детальніше в офіційном телеграм каналі: @finansedopomoga2023ua 🇺🇦 Миру та добра Вам 🇺🇦
-
УРОКИ ВОКАЛУ ОНЛАЙН 🌎🎶 Привіт,мене звати Юля!🙏 Я викладач Вокалу🎙️, а також співачка👧! Хочу допомогти тобі віднайти свій голос!🔊 ❕❗Я точно знаю як це зробити на уроці Вокалу (online)🌐❕❗ Адже з'їла на цьому п'ять пудів солі і врешті заснувала свою МУЗИЧНУ ШКОЛУ ОНЛАЙН sing яка навчаю дітей та дорослих по всьому світу ✔️Використовую професійну апаратуру🎧 на своїх уроках. Такого ви не зустрінете н і д е !!! ✔️Маю вищу освіту ✔️Викладаю 3 мовами (eng,ukr) ✔️Виступала для Юлії Тимошенко,а також по всьому світу на гастролях 😅 ✔️Провела понад 4000+ тис уроків ✔️Доступний формат: індивідуально (10% з уроків йдуть на потреби ЗСУ)🇺🇦🇺🇦🇺🇦 ⬇️⬇️⬇️ -Перший урок 3💶 євро! Або 3 💲
-
www2.gov.bc.ca/gov/content/health/health-drug-coverage/msp/bc-residents-contact-us
-
Наскільки я розумію, можливо навіть зателефонувати. Але так, замовлення ви можете надіслати навіть поза меж Канади.
-
Знайома, що жила у Ванкувері та поїхала звідси (не куает) розказувала, що вони не закрили офлайн банківські рахунки і тепер мають повернутись, бо це можна зробити тільки офлайн.
-
Есть плавучий бар, возле центра 😃
-
Привіт! Кого цікавить фотозйомка у Ванкувері, звертайтеся в дірект: www.instagram.com/darofornia/?hl=en
-
Всем привет! Поменяю гривны в Украине на CAD в Канаде. Подробности в личку, спасибо
-
Предлагаем два варианта работы: 1). Работа в офисе 2). Работа онлайн Все зависит от вашего места проживания. 🔳Сфера - криптовалюта. 🔳Опыт - не важен, всему обучаем. 🔳Доходность - ежедневная. Заинтересовало предложение? + в лс.
-
Доброго дня. Подружня пара поляк 46років( автомеханік), українка 39 років( лікар), без шкідливих звичок та домашніх тварин шукає квартиру або частину дому( вітальня, кухня,спальня, ванна кімната) від початку серпня. Бажано Coquitlam, New Westminster,Barnaby,Surrey. Бютжет до 1800. Дякую