Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Сайт BC Ferries
-
у Канаді дуже повільна система рекрутингу професійних співробітників, по декілька етапів, а також високі стандарти до власне канадського досвіду. І конкуренція не просто зі спеціалістами, а з тими, хто тут у індустрії певній працює роками. Тому це все не може бути просто по дефолту. І індустрії дуже різні. Архітектор не зможе працювати сходу у Канаді, навіть якщо він новий геній епохи, бо є потреби у ліцензіях, освіті, знанні стандартів і так далі. Все це можно віднести і до багатьох суміжних професій
-
Все оце "мова і мізки" це категорії непрофесійної праці, або праці, котра не потребує експертизи внутрішньої, я до прикладу 3д художник, за освітою перекладач. Але починати буду як і всі, з простої роботи, бо індустрія зараз у рецесії і це проблеми війни, ринку та скорочення проектів. І перед тим як я знайду собі місцеву проф роботу може і рік пройти. Всі ці розповіді про "знайшов роботу швидко" це все історії зі світу універсальних професій, котрі не вимагають уніфікованого стандарту.
-
У моїй індустрії три студії можуть працювати над однаковими проектами, при цьому у кожної з них свій пайплайн і сто етапів співбесід, котрі йдуть по півроку.
-
взагалі я про це вже писав якось, що моє улюблене це газлайтінг такий від співвітчизників, котрі знайшовши роботу починають переконувати тих, хто у пошуку, що то у них проблема, і що " це все швидко", а раз не швидко, то це у тобі проблема.
-
треба їм сказати, що будь у них мізки, то вони б знайшли "нормальну" роботу😄
-
А хто знає класні кемпінги на острові Ванкувер?
-
No pending withdrawal tinyurl.com/2mpagnb7
-
Transparent and legitimate company tinyurl.com/2mpagnb7
-
Самые дешёвые варианты из Украины в Ванкувер - это на поезде до Варшавы и далее с одной пересадкой либо Франкфурт, либо Мюнхен либо Париж. Сейчас есть дешёвые билеты на сентябрь. В 3 раза дешевле, чем я в мае летал
-
это правда, в январе-феврале активно подавался на большое количество вакансий, так до сих пор отклики приходят
-
800 в оба конца
-
Якість висока , літаки нові , великі , сервіс чудовий , меню та алкоголь , снекі і безалкогольні напою на протязі всього польоту , ввічливий персонал але ціна …. Ми летіли Істанбул-Ванкувер за 1040$ з людини , літом ще дорожче або треба купувати білети дуже заздалегідь.
-