Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Я знаю что у Вас бенефиты . Тут речь о детях
-
Мне не сразу отказ пришел . Через время
-
Да, конечно . За 21 и звонила и отправляла физическое письмо . 22 стандартно налоги заполняла
-
Да. Больше года назад . А что ?
-
Доброго вечора, ми з України! Любі українці, давайте знайомитися. Мене звати Венера Ібрагімова, я українська актриса, режисер, засновниця, директор-художній керівник Театру Драми та Ляльок «Саламандра». Прилетіла з родиною до Ванкуверу 21-го лютого 2023 року, а 21-го липня вже буде 5-ть місяців життя в новій країні. Перший період адаптації пройдено, тож тепер моя душа просить і інші українці яких я знаю, теж мене просять, повернутися до свого покликання. Я повертаюся. Українському театру бути завжди і всюди і у Ванкувері також! На даний момент наш театр готує до випуску дві прем’єри: вистава для дітей «КОЛОБОК» і вистава для сімейного перегляду «ВІДЬМА». І це тільки початок, далі буде. А от для того, щоб було далі, нам дуже потрібні творчі люди. Якщо Ви любите театр, мистецтво і бажаєте ділитися своїм талантом, допомагати зберігати та передавати нашим дітям знання і культуру українського народу, долучайтеся до нас. Пишіть мені в особисті повідомлення. Посилання на сторінку театру www.facebook.com/profile.php?id=100094399545895&mibextid=ZbWKwL До зустрічі! З любов’ю, Ваша Венера. 💙💛🇺🇦💛💙
-
Я тоже Вам пишу что я физически отправляла письмо с документами . И звонила тоже
-
А этот доход мировой в какой-то специальной форме надо указывать? Можно ссылку на нее или на инструкцию, как его им отправлять? А то тоже пришло письмо про GST, хотят знать наши доходы вне Канады.
-
Ок. Я вам пишу что им нужно подтверждение бумажное . Мы отправляли выписки со счетов и формы ок 5. А не на словах. Вообщем дело ваше. Как друзья получат ответ отпишусь. Но знаю что практически все кто по CUAET получили одно и то же письмо. Просьба подтвердить свои доходы вне Канады .
-
Я их отправляла еще при заполнении декларации за 22
-
Нет. Ранее . Сейчас у меня ничего не запрашивали . Прислали только деньги gst кредит и за климат
-
сьогодні влаштовую потрахушку. пишемо тільки дівчата хлопців вистачає, пишемо в личку. дівчатам готівка за бажання кокаїн
-
И у мужа тоже самое