Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Если не делается, то никто ничего не докажет, в случае, когда вам не возвращают депозит - достаточно просто пригрозить, что обратитесь в контору, которая регулирует аренду (запамятовал название)
-
Будує об‘єкт декілька субпідрядних компаній і працівники інших компаній на цьому об‘єкті поділились враженнями. Про це де інде не говорять. Це між собою безпосередньо на місці подій кажуть
-
Ваша іронія недоречна. У кожного свої мотиви. Втримало те, що він працює не перший рік і раніше цього не було, а тепер йому винні гроші, у нього є власні кошти і він працює на інші компанії теж. Наразі йому виплатили ледь за травень. Не знаю які у нього стосунки з фірмою, але він мене попередив, бо побачив як кінули на бабки людей до мене.
-
я летал так
-
Все вірно, просто я не поніс втрат більших ніж моральних, тому не хочу апелювати до структур і витрачати час.
-
Ну і звісно здорова самоіронія) Бо сам винен
-
Історія чисто для хайпу і попередження таких випадків, може комусь буде корисним
-
По факту якийсь тіп мені щось там наобіцяв, провів мене на будівництво, а власник мене взагалі у очі не бачив
-
Моє слово проти їх слова і це все надовго