Українська спільнота Ванкувер Канада
-
youtu.be/9Ji9oT3e4Qs
-
Всім, доброго вечора ! 29-го липня ми плануємо провести благодійний захід: виставку робіт фотокореспондента Євгенія Малолетки та показ фільму «Життя на межі». Відкриття виставки відбудеться о 16:00 і буде відкрита до 21:00. В першу годину після відкриття виставки відвідувачі будуть мати можливість задати питання Євгенію via Zoom. О 5:30 режисер фільму «Життя на межі» Павло Пелешок, персонально представить фільм. Після показу Павло проведе in person Q&A з глядачами. Запрошуємо ВСІХ відвідати цей захід. Запрошуйте своїх друзів, сусідів, хостів, лендлордів, всіх знайомих канадців! Вхід на виставку БЕЗКОШТОВНИЙ, на фільм квитки продаються на платформі Eventbrite: www.eventbrite.ca/e/visual-narratives-ukraines-war-through-photography-and-film-fundraiser-tickets-675642223077 Будь ласка велике прохання до всіх і кожного робіть пости, перепости цього заходу, щоб як можна більш канадійців дізналися про цю подію. Світ повинен бачити ці фото! Війна триває і Україна продовжує потребувати підтримки ще більшої, ніж на початку війни. Всі гроші з заходу будуть задоновані на потреби ЗСУ.
-
привет, сниму комнату в Ванкувере с 1-10 августа на полгода, в лс, если есть варианты, спасибо!
-
Доброго дня спільното👋 В мене є питання може хтось знає, де у Ванкувері, та околицях можна знайти підробіток якийсь, годинки на 2-5 у день, до фізичної роботи я призвичаїний. Може хтось моє якийсь досвід у пошуку, чи може хтось щось підкаже 👍 Завчасно дякую 👌
-
Career Opportunities - Progressive Intercultural Community Services pics.bc.ca/careers/career-opportunities/
-
Доставка
-
І на звичайному можна😁
-
Так тільки даунтаун, можна і на звичайному заробити, тільки не відразу десь через два місяці коли виконаєш n-ну кількість замовлень. В середньому можна вийти на 25-30 за годину, бувають дні що і деякі години 40 получається.