Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Наведу вам приклад Подружжя українці, з початку війни змінили 3 країни, подались на візу з Канади, їм відмовили, бо для офіцера вони потенційні мігранти. Інша пара переїхала до Канади, через пару місяців подали на візу, їм її схвалили. Це людський фактор, плюс ваша мета потрапити до штатів Тільки якщо вам відмовлять, наступного разу не факт що схвалять. Тому звʼязок і статус у Канаді важливі.
-
Йому треба офіційну бамажку , а то все ваші припущення 🤣🤣🤣🤣
-
З чим ви сперечаєтесь? З тим, що треба продемонструвати зв‘язок з Канадою і надати підтвердження, що ви повернетесь, а не залиштесь у Штатах? Да заради Бога, сперечайтесь. У добавок ще можете спробувати не відповідати на питання офіцера, а також на стіл ноги покласти, бо в офіційному документі про це ніщо не кажуть. Успіху Вам. Мені з Вами сперечатись не треба. В мене загалом Канадське громадянство, і мені віза в Штати більше не потрібна.
-
👉Кому нужны занятия по английскому языку, обращайтесь. Даю индивидуальные уроки онлайн👈
-
Знову ж таки звідки ви взяли що я сперечаюсь? Наскільки мені відомо посадові особи керуються документами мені стало цікаво чи існує такий документ, а ви мені відразу починаєте розказувати як потрібно поводити себе на співбесіді та інше, що абсолютно ніяким чином не стосується суті мого запитання. Просто тут купа людей розказує що документ існує то я завжди вважаю за необхідне почитати першоджерело, але як здебільшого виходить що "чули дзвін та не знають де він". Всі впевнені що він існує але ніхто його не бачив.
-
Ладно, вот вам, дальше сами ищите первоисточники www.murthy.com/2017/06/29/nonimmigrants-must-overcome-presumption-of-immigrant-intent/#:~:text=Maintaining%20Ties%20Abroad%20in%20Home%20Country&text=Evidence%20of%20permanent%20employment%20abroad,a%20lack%20of%20immigrant%20intent.
-
Всім привіт. Доречі, ви знали, що Артем Пивоваров буде робити концерт у Ванкувері 22 серпня?
-
Всім привіт! Потрібна допомога з переїздом у вихідні з Бурквітлам до Нью Вест з меблями. Може хто займається? Дякую
-
Почему вы решили, что документы, которыми руководствуются иммиграционные офицеры, находится в публичном доступе? Виза - инструмент, который предотвращает попадание нелегалов и нежелательных личностей в страну. При наличии логики, вы сможете оценить обратнопропорциональную зависимость "желания бросить всё и стать нелегалом в штатах" и "успех/связи человека в другом месте". Если бы нелегалы их не волновали, всех бы запускали в страну не перебирая. Странно, что вам захотелось поспорить со столь очевидными вещами
-
Ну чому ви вирішили що я з кимось сперечаюсь, я запитав чи існує документ що регламентує наявність конкретно pr Канади як переваги для подачі для візи США, тому що усі це стверджують, чи це особисті висновки. Я жодним чином не стверджував що його не існує чи що це не так, розказувати мені про внутрішні регламенти, інструкції і тому подібне що недоступні простим людям тут не потрібно. Бо це знову ж таки нас повертає до особистих спостережень, висновків та тому подібне. Доречі щодо документів та тому подібне, попередній коментатор мого допису скинув посилання на юридичну компанію яка у своїй статті посилається на Immigration and Nationality Act 214(b) - Ось конкретно документ який регулює сам принцип оцінки заявника, терміни документи та правила отримання віз і в яких конкретно випадках необхідно доводити що ви не збираєтесь залишитись в країні ( наявністю житла, роботи, контрактів і тому подібне) очевидно і pr також хоч його в переліку і не має але я припускаю що це може бути, враховуючи що прочитавши увесь цей акт можна дійти висновку що міграційна служба може запросити у вас будь який документ який на їх думку буде переконливим доказом відсутності у вас причин для нелегальної міграції.
-
Та что-то он пропал после того, как я вчера ссылку кинул... Наверное изучает первоисточники 🤣🤣🤣