Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Всім привіт! Потрібна допомога з переїздом у вихідні з Бурквітлам до Нью Вест з меблями. Може хто займається? Дякую
-
Почему вы решили, что документы, которыми руководствуются иммиграционные офицеры, находится в публичном доступе? Виза - инструмент, который предотвращает попадание нелегалов и нежелательных личностей в страну. При наличии логики, вы сможете оценить обратнопропорциональную зависимость "желания бросить всё и стать нелегалом в штатах" и "успех/связи человека в другом месте". Если бы нелегалы их не волновали, всех бы запускали в страну не перебирая. Странно, что вам захотелось поспорить со столь очевидными вещами
-
Ну чому ви вирішили що я з кимось сперечаюсь, я запитав чи існує документ що регламентує наявність конкретно pr Канади як переваги для подачі для візи США, тому що усі це стверджують, чи це особисті висновки. Я жодним чином не стверджував що його не існує чи що це не так, розказувати мені про внутрішні регламенти, інструкції і тому подібне що недоступні простим людям тут не потрібно. Бо це знову ж таки нас повертає до особистих спостережень, висновків та тому подібне. Доречі щодо документів та тому подібне, попередній коментатор мого допису скинув посилання на юридичну компанію яка у своїй статті посилається на Immigration and Nationality Act 214(b) - Ось конкретно документ який регулює сам принцип оцінки заявника, терміни документи та правила отримання віз і в яких конкретно випадках необхідно доводити що ви не збираєтесь залишитись в країні ( наявністю житла, роботи, контрактів і тому подібне) очевидно і pr також хоч його в переліку і не має але я припускаю що це може бути, враховуючи що прочитавши увесь цей акт можна дійти висновку що міграційна служба може запросити у вас будь який документ який на їх думку буде переконливим доказом відсутності у вас причин для нелегальної міграції.
-
Та что-то он пропал после того, как я вчера ссылку кинул... Наверное изучает первоисточники 🤣🤣🤣
-
Чому "якобы" - я його в результаті знайшов хоч і не без допомоги одного з коментаторів. В кожному повідомлені я наголошував що цікавить саме документ а не роздуми на тему. В жодному повідомленні я не вказував що я заперечую чи намагаюсь сперечатись з чиєюсь думкою. Перепрошую нарахунок " знающих" людей - у групі немає маркерів на " знающих" і " не знающих" висновки нажаль можна робити лише на основі відповідей. Нарахунок моїх текстів я стараюсь кожного разу донести свою думку до людини яка перекручує сказане мною в абсолютно протилежний зміст.
-
youtube.com/watch?v=g9EUQ4vdebQ&feature=sharec
-
Я думаю все уже слышали о популярной на данный момент нише "Арбитраж крипты" Так вот, кто хотел бы вскочить в последний вагон и начать зарабатывать вместе с потоком людей, которые уже работают в этой нише, у меня для вас предложение. На данный момент я принял решение масштабироваться и готов обучать людей зарабатывать вместе со мной не принимая предоплат за обучение за перед. Кто заинтересован и хотел бы научиться чему-то новому - пишите мне, места ограничены
-
Я думаю все уже слышали о популярной на данный момент нише "Арбитраж крипты" Так вот, кто хотел бы вскочить в последний вагон и начать зарабатывать вместе с потоком людей, которые уже работают в этой нише, у меня для вас предложение. На данный момент я принял решение масштабироваться и готов обучать людей зарабатывать вместе со мной не принимая предоплат за обучение за перед. Кто заинтересован и хотел бы научиться чему-то новому - пишите мне, места ограничены