Українська спільнота Ванкувер Канада
-
🎙 💪 Конференція 03 серпня 2023 Орієнтування в канадській шкільній системі / Navigating the Canadian School System, за підтримки : 🔷 відділу Конгресу Українців Канади в Оттаві (UCC - Ottawa)🔶інформаційним центром підтримки українців в Оттаві MaidanMarket🔷організації OCISO 🌐 НЕ ПРОПУСТІТЬ ➡️ www.youtube.com/watch?v=gzYByamKRyg ‼️ Актуальні питання 👇 🔷Різниця між українською та канадською системою освіти; 🔶Огляд канадської шкільної системи; 🔷 Вибір школи; 🔶 Реєстрація вашої дитини до школи; 🔷 Допомога та підтримка шкіл: - Вивчення підтримки та ресурсів, доступних новачкам зі шкіл та громади. - Розуміння ролі програм ESL (англійська як друга мова); 🔶Питання та відповіді. 🌐 Деталі - t.me/UA_Canada_Cuaet/584
-
Your success is guarantee with dynamic capitas platform earn dynamiccapitals.ltd/?a=signup
-
Мої вітання. Лечу до Канади через Лондон. Маю паспорт громадянина Ізраїлю. Чи можу я прилетіти до Канади з ним, а вже в Канаді пред'явити паспорт України із вклеїною візою.
-
По прильоту показати паспорт України?
-
привіт, для тих хто шукає зараз роботу або підробіток можливо інформація станет у нагоді. start-up компанія, яка займається digital design допоможе вам створити video-resume, яке вигідно виділить вас серед інших претендентів на посаду. приклади додаю для зразка. PS для українців друге резюме роблять безкоштовно.
-
Trust the process 100% guarantee earn dynamiccapitals.ltd
-
Друзі допоможіть підрозділу ЗСУ! В цьому підрозділі мій друг Василь Забурський Його фейсбук: www.facebook.com/vasil.zaburskyi?mibextid=ZbWKwL Збір для підрозділу 53ї штурмові бригади ще не закритий: Зібрано: $3,455.75 CAD Ще залишилось зібрати: $3,423.25 Долучіться будь ласка, допоможіть його закрити, щоб хлопці валили орків ще ефективніше, а також могли врятувати життя своє і своїх побратимів 🙏🏻🙏🏻🙌🏻 Лінк на банку: send.monobank.ua/jar/4SkyeuZk9t
-
📌Надаємо послуги вантажників!📌 📍Київ та Київська область ✅Підняття будматеріалу ✅Квартирні переїзди ✅ Вантажні перевезення по Україні ✅Вивіз будівельного сміття ✅Послуги різноробочих 💰Ціна договірна💰 Ми працюємо, Ви відпочиваєте Телефонуйте за номером: 📞 0681283726 Пишіть на Viber або Telegram
-
Репетитор английского языка в Downtown Занятия 2 раза в неделю ВТ и ЧТ (время обговариваем индивидуально) полготовка к экзаменам CELPIP/IELTS возможно обучение с нуля все материалы для занятий предоставляю Стоимость: $25/60 минут
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка, хто знає, чи є в місті Суррей якась протестантська церква україномовна, або російськомовна?
-
t.me/vancouvercanada2022/29825
-
Привіт, мабуть лунало тут таке питання, але на жаль бо не можу знайти в пошуку. Заповнили анкету батькам, вони здали біометрію але щапрощення на вклейку прийшло тільки мамі. Підкажіть чи було в когось таке і скільки ви чекали , або ж можна якось пришвидшити і звернутись із заявою до консульства? Буду вдячна якщо поділитесь досвідом 🙏🏼