Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Самый комфортный вариант, на поезде в Польшу и оттуда самолётом во Франкфурт.
-
Самый удобный и дешёвый маршрут сейчас - поездом до Варшавы и далее из Варшавы в Ванкувер с пересадкой во Франкфурте, я так ездил в мае
-
Мы и родственники летели Lufthansa, Варшава -Мюнхен -Ванкувер, можно также через Франкфурт.
-
Вона там працює за 20 км від міста
-
Посоветуйте пожалуйста хорошего женского парикмахера. Желательно в Бернаби или Нью - Весте.
-
Из Киева через Хельм на Варшаву. Были варианты прямого поезда, но им не пользовались, не могу сказать ничего.
-
Київ-Хельм, Хельм-Варшава
-
Всім, привіт! А хтось користувався послугами місіонерських організацій для придбання квитків, типо ціна така сама, а багажу більше дозволено взяти
-
Я розумію, що всім тут надоїла, але))) Мушу вам ще дещо повідомити. Манікюр і педикюр (в тому числі і подологія) - це я роблю, вмію, люблю! Якісно, стерильно, швидко. Норз Ванкувер. А ще я роблю, вмію і дуже люблю - це зачіски з канекалоном! Тобто боксерські і французські, 3Д коси, афрокосички, афропотилиця, афронарощування, дреди, дредокудрі, зізі, зачіска водоспад, понітеіл та інше. Все це різними способами - на каркас, точково, СЄ, ДЄ, треси і т.д. Додам фото, а потім розпишу під кожним що це є, скільки можна носити і вартість. Вартість вказана за роботу і матеріал. Можу приїхати до вас. Інстаграм - liaosa_nails_and_hair
-
Я б дуже обережно ставилась до таких пропозицій. Ліміти багажу встановлює авіакомпанія. Насправді доплата за додатковий багаж невелика порівняно з вартістю квитка.
-
Два рідних. Київ-Хельм купляти на Укрзалізниці, Варшава-Хельм - на польській.
-
Вибачайте. Хтось може підказати як найліпше відправити посилку в Україну. Тільки велика просьба писати тільки власний досвід.хто відправляв особисто. Дякую