Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Добрий вечір, шукаю зазделегідь квартиру,кімнату в Ванкувері через Facebook Marketplace, намагаюсь відправити смс власникам котрі здають, але нічого не виходить, пише що не можу відправити смс. Хтось вже стикався з такою проблемою? Може справа в настройках? не розумію. Допоможіть будь ласка
-
Прекрасний перукар я дуже задоволена , instagram.com/newstyle_ha.ir?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Здравствуйте! Ищу женщину на уборку квартиры (один-два раза в месяц). Двухкомнатные, не сильно загрязнённые, аппартаменты в Коквитламе. Пишите в приват.
-
Всім добрий день. Якщо хтось розглядає сферу інвестування в нерухомість (Туреччина, Дубаї), напишіть мені в особисті Я розповім детальніше 😘
-
Привіт! Шукаю моделей для таких зйомок Писати в інстаграм💛 instagram.com/darofornia?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Всем привет , зарегистрирую вас в DoorDash , обойду вайт лист✌️
-
Привіт, питання до тих, хто подавався на американську візу. Обовʼязково бронювати готель чи ні?
-
почитайте их правила, там четко сказано, что не нужно ничего бронировать до апрува визы
-
Чи не буде це причиною відмови у туристичній візі?
-
нет, ни отель, ни билеты не нужны для визы
-
А ви подавались?
-
нет
-
Дякую
-
Ищу машину для прохождения роад теста 15.08 в утренние часы . Ричмонд 📍
-
Я в enterprise брал
-
Возьми в аренду в любой канторе
-
Понял спасибо, да я свои права отдал, и мне дали желтую бумажку, так что не знаю получится ли , а сколько по деньгам вышла?
-
Есть контакте инструктора с Ричмонда может ? У меня есть но только англ язычный
-
С другим инструктором пообщайся, их около 12 чел русскоязычных в Ванкувере
-
Ну вот тоже об этом подумал, такой себе вариант , инструктор берет 180 , один раз уже брал, хватит 😂надо что-то дешевле
16 Jan 2023, 06:08
20172/25478
2 days ago