Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Я work ставил
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка хто в анкеті писав роботу (на якій був не офіційно працевлаштованим) , наприклад, я написала 4 роботи, дві з який я не була оформлена, працювала більше 2 років там . В мене виникнуть проблеми? Візу не одобрять? Чи офіцер на кордоні буде допитувати? Дякую велике за відклик.
-
Добрий день. Підкажіть хто вже стикнувся після прильоту. В аеропорту видали воркперміт з позначкою CUAET.Але в переліку заборон і дозволів є такий пункт UNLESS AUTHORIZED, PROHIBITED FROM ATTENDINDG ANY EDUCATIONAL INSTITUTION, OR TAKING ANY ACADEMIC, PROFESSIONAL OR VOCATIONAL TRAINING COURSE. Що це означає - повна заборона навчатись в Канаді чи хтось має авторизувати цей пункт? Щоб влаштуватися не посудомийкою тут можна пройти курси навчальні на більш прийнятну для себе професію - адаптуєшся до неї. Більш можливостей дає.
-
www.skyscanner.com.ua
-
Їм на це байдуже як на мене
-
В закрепах есть мастер маникюра, думаю если спросите то она не откажет в информации
-
Лучше все вести с собой, маленькая баночка даже для чего-то, тут все стоит не дёшево да и нету многих позиций
-
Ненужно в BC лицензии
-
Ми писали з чоловіком одне з місць роботи, де не були офіційно влаштовані. Візу одобрили
-
Это то что нашёл по быстрому, могут спросить сертификат что вы обучались но это не обязательно