Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Кто-нибудь знает окулиста, говорящего на русском или украинском?
-
Люди добрі, допоможіть мені будь ласка, я не брехатиму я не бездомна, і не з фронту, переїхала з Херсона в Одесу пів року тому, з дитиною, в даний момент залишилася зовсім без роботи і без грошей, може хтось може допомогти мені чимось я з дитиною зовсім без грошей, є де жити але платити за житло немає можливості, а назад до Херсона повертатися поки не час ще, якщо хтось має можливість допомогти мені, напишіть, я можу все довести.
-
Врач
-
Всім привіт, можливо хтось летить з України до Ванкувера 31 жовтня -1 листопада (або в цих числах)? Моя мама летить сама шукаю їй компанію. Дякую
-
Написала вам в личку )
-
Шановні друзі! Пропоную послуги ремонту та виготовленню ювелірних виробів! Працюю з сріблом та золотом! За консультацією дзвоніть 778 668 7976 Максим Радий буду допомогти! Рекламу узгоджено з Антоном!!!
-
Так в том то и дело, что ircc требуют оплату и поставили срок в 10 дней, и скриншот этот к заявке прикрепили еще при подаче о том, что украинцы освобождены от оплаты. Поэтому я и задала тут вопрос, подавался ли кто то на вклейку в Канаде после 15.07, приходилось ли им платить или нет.