Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Всім привіт, можливо хтось летить з України до Ванкувера 31 жовтня -1 листопада (або в цих числах)? Моя мама летить сама шукаю їй компанію. Дякую
-
Написала вам в личку )
-
Шановні друзі! Пропоную послуги ремонту та виготовленню ювелірних виробів! Працюю з сріблом та золотом! За консультацією дзвоніть 778 668 7976 Максим Радий буду допомогти! Рекламу узгоджено з Антоном!!!
-
Так в том то и дело, что ircc требуют оплату и поставили срок в 10 дней, и скриншот этот к заявке прикрепили еще при подаче о том, что украинцы освобождены от оплаты. Поэтому я и задала тут вопрос, подавался ли кто то на вклейку в Канаде после 15.07, приходилось ли им платить или нет.
-
ЛОТЕРЕЯ ! 🔆🔆🔆 Участь всього $5 ПИШІТЬ В ОСОБИСТІ ЧИ В КОМЕНТАРЯХ ПРО БАЖАННЯ ВЗЯТИ УЧАСТЬ 🤗 Номери від 1 до 50 Після оплати, вам буде надіслано особисто номер ✉️ Кількість номерів на людину не обмежена 😉 Переможець 1 ✅ Оплата на карту, e-transfer чи PayPal. e-transfer: [email protected] paypal: [email protected] mono bank: 5375 4112 0732 9686 Якщо ви не виграли кошти не повертаються. Пересилка за ваш рахунок. Всім бажаю перемоги ✊🏻✊🏻✊🏻 Переможця обираю в прямому ефірі надіюся Вам сподобається, і ви приймете участь! Переможець один, кількість номерів на однулюдину необмежено) Оберу номер коли всі номерки будуть заброньовані та оплачені! Ну що поїхали?!)| Особлива подяка Blue&Yellow Art за надану картину ❤️ — in Vancouver, BC.