Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Уже
-
отлично, осталось мусор убрать )
-
О, получилось
-
Чувак, тобі кажуть звичайні речі ти ображаєшься як пятирічна дівчинка. Це поведінка закомплексованої недолюбленої в дитинстві людини. Початий книгу no more mister nice guy. Ти в цих спорах показуєш що залежиш від думки оточуючих що вони про тебе скажуть, тому і спориш. І зараз будеш спорити далі тому що боїшься це визнати. Кароче пряма дорога до психолога, це все доволі швидко лікується за місяць. І більше не буде потреби мати задоволення з подібних процесів в чатах, скоріш за все під фейк профілєм
-
А в тиктоке можно страйк кидать? 🤔🤔🤔
-
Это не человек , кто девушке такое пишет 😵💫
-
Блин, опять я эпический срач пропустила, пока работала…
-
Я понял, буду скринить все самое интересное🤣🤣🤣
-
РОБОТА ❗️❗️❗️JOB !❗️❗️❗️ Kelowna city ® British Columbia, Canada Доброго дня, мене звати Вікторія Працюю в агенції з працевлаштування «Express Employment Professionals» Ми наймаємо зараз. Потрібен працівник на склад! 25$/год В місті Келовна Потрібні 10 чоловік (бажано фізично сильні) англійська на рівні розуміння, робота на складі (бажано досвід роботи на складах). Ми є рекрутинговою агенцією «Express Employment Professionals». Mи знаходимося у Вінніпезі, але на даний момент у нас є ордер від Британської Колумбії. місце розташування: 235 Beaver Lake Rd, BC KELOWNA. Спочатку вам потрібно надіслати своє резюме на почту [email protected] Всім гарного дня
-
Хто недавно летів сюди, чи обов’язково було предʼявляти роздрукований квиток в аеропорту, чи цілком достатньо електронний варіант?