Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Блин, опять я эпический срач пропустила, пока работала…
-
Я понял, буду скринить все самое интересное🤣🤣🤣
-
РОБОТА ❗️❗️❗️JOB !❗️❗️❗️ Kelowna city ® British Columbia, Canada Доброго дня, мене звати Вікторія Працюю в агенції з працевлаштування «Express Employment Professionals» Ми наймаємо зараз. Потрібен працівник на склад! 25$/год В місті Келовна Потрібні 10 чоловік (бажано фізично сильні) англійська на рівні розуміння, робота на складі (бажано досвід роботи на складах). Ми є рекрутинговою агенцією «Express Employment Professionals». Mи знаходимося у Вінніпезі, але на даний момент у нас є ордер від Британської Колумбії. місце розташування: 235 Beaver Lake Rd, BC KELOWNA. Спочатку вам потрібно надіслати своє резюме на почту [email protected] Всім гарного дня
-
Хто недавно летів сюди, чи обов’язково було предʼявляти роздрукований квиток в аеропорту, чи цілком достатньо електронний варіант?
-
Срочно нужна комната для проживания студентки BCIT, у кого есть варианты или знает к кому обратиться, напишите пожалуйста
-
Кто заберёт аквариум? Я переезжаю, и продаю много вещей. За 150$ вы получите: 11 рыбок(ориентировочно 40$) 2 улитки(10$) 3 упаковки камней на дно(60$) Фильтр(40$) Аквариум(100+$) Водоросли и декорации (30$) Корм, бактерии для замены воды(15-20$) Трубка для замены воды, работает как пылесос, собирая мусор со дна(15$)
-
Всім добрий день! Мене звати Світлана, я Таргетолог. Хто має бізнес та хоче збільшити його прибуток за допомогою таргетованої реклами у Facebook & Instagram? Хто хоче розкрутити свій профіль в Інстаграм та за допомогою нього мати чудову аудиторію , яка може бути вашим потенційним клієнтом ? Якщо якийсь із запропонованих варіантів Вам відгукнувся , тоді Вам до мене)) В результаті співробітництва зі мною Ви: Отримайте стратегію розвитку Вашого проекту; Залучите клієнтів, які купуватимуть; Виростите у доході Для консультації з реклами пишіть у телеграм @svetok1990 Я з великим задоволенням допоможу Вам у розвитку Вашого бізнесу!
-
Ви фсьо врьоті 🤣
-
Типа, чтобы посетить родных, пришлось выиграть в лотерею )