Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Здравствуйте, некто не ездил в Point Roberts?
-
именно в сам Point Roberts заехать на машине? Нужна виза
-
Срочно нужна комната для проживания студентки BCIT, у кого есть варианты или знает к кому обратиться, напишите пожалуйста
-
Кто заберёт аквариум? Я переезжаю, и продаю много вещей. За 150$ вы получите: 11 рыбок(ориентировочно 40$) 2 улитки(10$) 3 упаковки камней на дно(60$) Фильтр(40$) Аквариум(100+$) Водоросли и декорации (30$) Корм, бактерии для замены воды(15-20$) Трубка для замены воды, работает как пылесос, собирая мусор со дна(15$)
-
Всем привет! Ищу комнату для себя , в даунтауне или норт ванкувере /lonslade ave от 1.10 . Порядочный и чистоплотный , без вредных привычек , благодарю 😊
-
Привіт всім . Шукаю кімнату від зараз в Ванкувері, Річмондні , Барнабі , Сюррею , або когось з ким разом будемо знімати житло , розглядаю всі варіанти
-
А без машины?
-
Я заберу.если есть еще
-
Всім добрий день! Мене звати Світлана, я Таргетолог. Хто має бізнес та хоче збільшити його прибуток за допомогою таргетованої реклами у Facebook & Instagram? Хто хоче розкрутити свій профіль в Інстаграм та за допомогою нього мати чудову аудиторію , яка може бути вашим потенційним клієнтом ? Якщо якийсь із запропонованих варіантів Вам відгукнувся , тоді Вам до мене)) В результаті співробітництва зі мною Ви: Отримайте стратегію розвитку Вашого проекту; Залучите клієнтів, які купуватимуть; Виростите у доході Для консультації з реклами пишіть у телеграм @svetok1990 Я з великим задоволенням допоможу Вам у розвитку Вашого бізнесу!
-
Кто на такое в Канаде нарывался)?
-
Ви фсьо врьоті 🤣
-
Всем бы так:) приходилось выигрывать в лотерею to meet their needs)
-
Типа, чтобы посетить родных, пришлось выиграть в лотерею )
-
Ну anyway так anyway 😄
-
Здесь оф.источник
-
Coquitlam woman to visit family overseas with $1M lottery win - Tri-City News www.tricitynews.com/local-news/new-coquitlam-millionaire-was-too-short-to-see-seven-figure-payday-7305495
-
Anyway. Мой опыт работы с программами говорит , что фотошоп. И пока меня он не подводил
-
Ну я вижу , что текст добавлен поверх. Плюс это реклама от лотереи , а не офф источника
-
А что вас смущает в этом фото? Ну выиграл человек в лотерею. Что не так?
-
Это реальное фото)
16 Jan 2023, 06:08
20605/25467
about 14 hours ago