Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Привіт! можливо хтось знає, чи дозволяють зараз в Ванкувері робити BBQ в парках? і чи є різниця брати гриль на вугіллі/газі? дякую!❤️
-
дякую!
-
Я думаю, сейчас только газовый гриль можно.
-
Обычно попросят потушить, но штраф в районе $1100 за open fire
-
Всім привіт! 😊 Запишу дітей на безкоштовні уроки з програмування 👩💻 - курси з Scratch, Minecraft, Roblox, Unity, Python📚 - Для дітей від 5 років 😄 - дитина навчиться створювати ігри та програмувати, а також проведе час з користю 📚 Кого записати на перший урок? Пишіть мені в особисті повідомлення та отримайте посилання😊
-
freeworldgathering.com/
-
Доброго ранку 😊 в наступну п'ятницю 25го числа в Нью Вестмінстері на Front Street Кібер-Січ буде мати Українську Палатку на фестивалі Fridays on Front. На фестивалі зазвичай багато людей і всі в основному канадці, тому буде ціль - нагадати про Україну і про війну і про те хто є хто в геополітичних відносинах, і про наслідки. В палатці будуть продаватись картини, вишаванки, всякі сувеніри та буде майстер-клас для дітей з виготовлення янголят з жовто-блакитних стрічок. Всі профіти підуть на ЗСУ (індивідуальні бригади та фонди адекватні). Там буде багато канадців, тому хто хоче, вдягайте вишиванку і долучайтесь до дипломатичної роботи, як це будемо робити ми 😊. З 5 до 9 вечора 25 серпня. 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Фестиваль організовує City of New Westminster разом с Douglas College та Downtown New West. Посилання на подію: downtownnewwest.ca/Fridays-On-Front
-
Уроки англійської для тих, кому потрібний швидкий результат. Трохи про себе: IELTS на C1 склав у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +4 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година - 700 грн. / 19 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 17 $) Слава Україні!
-
Нужно же хотя-бы знать тему в которой хочется поумничать!)
-
... В любом случае вам сейчас ответят что вы не правы те кто разбирается в теме!) Удачи!)
-
Надо читать правила конкретного города, куда вы собираетесь на пикник. Плюс правила отдельного парка. Пару недель назад в порт кокуитлам жарили мясо на углях и одновременно с нами еще было несколько угольных барбекю. Но все эти барбекю были с крышкой. Открытые угольные грили типа наших мангалов под запретом.