Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Для продления ворк/стали пермит/визитор рекорд должно быть основание - новый или продленный загранпаспорт. С этого надо начинать. Если он у вас есть, вы можете восстановить статус ( restore status), если не прошло 90 дней. Делается онлайн на сайте IRCC gckey, как написали выше.
-
Не зовсім. А ви займаєтесь документами?
-
Чи може хтось порадити толкового імміграційного агента?
-
Всіх зі святом 🇺🇦 Підскажіть, будь ласка чи хтось знає, як продовжити перебування дитині Visitor record по програмі CUAET, коли вона закінчилася. ?
-
Кто заберёт аквариум? Я переезжаю, и продаю много вещей. За 150$ вы получите: 11 рыбок(ориентировочно 40$) 2 улитки(10$) 3 упаковки камней на дно(60$) Фильтр(40$) Аквариум(100+$) Водоросли и декорации (30$) Корм, бактерии для замены воды(15-20$) Трубка для замены воды, работает как пылесос, собирая мусор со дна(15$)
-
Картоху с мазиком не любит?
-
Всім привіт. Сдається квартира one bedroom в нью вестминстері. 420 7th st. Зручний район, рядом всі магазини, автобусна зупинка і хвилин 10 до скайтрейну пішки. Будинок старий, але в квартирах новий ремонт. Можно подивитись на тижні в любий момент. Там зараз щє ремонт, тому квартира буде з 15 вересня. Ціна 2080. Пішіть в повідомлення за деталями. Дякую 😊
-
УРОКИ ВОКАЛУ ОНЛАЙН 🌎🎶 Привіт,мене звати Юля!🙏 Я викладач Вокалу🎙️, а також співачка👧! Хочу допомогти тобі віднайти свій голос!🔊 ❕❗Я точно знаю як це зробити на уроці Вокалу (online)🌐❕❗ Адже з'їла на цьому п'ять пудів солі і врешті заснувала свою МУЗИЧНУ ШКОЛУ ОНЛАЙН SING. Наш музичний простір навчає дітей та дорослих по всьому світу🌎 ✔️Використовую професійну апаратуру🎧 на своїх уроках. Такого ви не зустрінете н і д е !!! ✔️Маю вищу освіту ✔️Викладаю 3 мовами (eng,ukr) ✔️Виступала для великих фестивалях та гастролювала закордоном(В'єтнам,Китай,) ✔️Провела понад 4000+ тис уроків онлайн ✔️Доступний формат: індивідуально (10% з уроків йдуть на потреби ЗСУ)🇺🇦🇺🇦🇺🇦 ⬇️⬇️⬇️ -Перший урок 10💶 євро! Або 10💲,15CAD
-
Всім привіт. Напевно тут вже обговорювали таку тему як Страховка на машину. Але я буду вдячний якщо хтось відповість мені на мої питання. Якщо брати собі стару тачку, і отримати в ICBC місцеві водійські права категорії 5 - в скільки приблизно вийде страховка на рік? І які є опції (я маю на увазі - у всіх страхових буде однакова ціна чи є варіанти?)? Дякую)
-
Мені 36 років сам я з Миколаїва
-
Доброго дня турбую Вас відповідно вашого відео, відповідно праці у Канаді? Я Ваш підписчик вашого каналу на інстаграмі та телеграмі скажіть будьте так ласкаві відповідно праці допомогти зможете, візу вже маю
-
Дуже дякую. Корисна інформація
-
Только что в лафардж парке была украиноговорящая семья с новорожденным ребенком и розовой коляской. Семья ушла, очки остались на столе. Ребята, я не уверена, что это ваши очки, поэтому оставлю их здесь, но если вы прочитаете это и я еще буду здесь, в парке - дайте знать, я заберу очки с собой и отдам их вам при встрече.
-
Безкоштовно віддаю 2 однакові дивани і крісло. Забирати самостійно в Нью Весті