Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Привет ☀️ Сдаю отдельную комнату в Ванкувере (остановка sky train - Rupert), во второй комнате живу я, общая kitchen, living room, bathroom. Только 1й девушки (без животных) уже работающей!!! Есть всё необходимое в кухне, столовые пренадлежности, микроволновая печь, посудомоечная, тостер. В комнате не будет парфюмерного стола. Стоимость 1100 в месяц, коммунальные и интернет включены, депозит 50%. Свободна к заезду !
-
LINC - це безкоштовні курси. Спочатку треба записатись на оцінку вашого рівня, потім вас запишуть до відповідної групи. Подивіться на сайті ISSofBC є посилання на запис.
-
Receiver or mandate from any country needed for a swift cash transfer worth *$8 Million Dollar* (MT103/199/GPI) Ratio: Receiver:45%. Mandate: 10% Sender: 45% Interested receiver must send CIS for due diligence after that receiver will be sent the DOA contract.
-
Привіт!Мене звати Орест я викладач ГІТАРИ ОНЛАЙН 🌎 ✔️Класична ✔️Акустична ✔️Електро гітара ✔️ Укулеле -Маю вищу освіту,виступав на провідних сценах світу ,сесійний музикант для багатьох артистів,працівник Філармонії.Звкорежисер та бітмейкер.Також створюю музику на замовлення. -Ці уроки для тебе якщо ти маєш інструмент та боїшся почати ,або не бачиш результату від власних занять .Завжди мріяв виділятись в компанії друзів,підігравати улюблені пісні. -Можлива гра по нотах ,акордах,табах .Навчальна програма повністю влаштовується під запит учня. Тому,поспіши записатись на пробне заняття з ГІТАРИ Онлайн 🌎 за ціною-120 грн- 3💶,або 3 💲,4CAD
-
Всем привет. Нашла 2х комнатную квартиру. Ищу соседку во вторую комнату. Контракт с 1 Октября. Остановка Skytrain: Royal Oak, Metrotown - 500 метров. Рядом ТЦ, магазины, кафе, вся инфраструктура. Только 1-ой девушке (без животных) уже работающей. Цена: 1050 $ в мес. + 50% депозит. Если есть кто в поисках комнаты пишите в личку. Ирина. @irina_ozm