Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Є ікра лосося мороженна. Один пакет 15$.
-
Hacking Services Eliminate a competitor? Conduct a reconnaissance? Satisfy personal interest? Order a Hack🔐 🔐Gmail Hacking 🔐Facebook Hacking 🔐WhatsApp Account/spy 🔐Instagram Account Hackinng 🔐Ban anyone IG /Fb/ TikTok 🔐Snapchat Account Hacking 🔐Increase Followers Instagram 🔐Twitter hack 🔐Only fans hacking 🔐Cybersecurity 🔐Game hacking 🔐Telegram Hacking/ 🔐Phone number Hacking/cloning 🔐Phone Hacking/Android Hacking 🔐Website Database Hacking 🔐Computer/Laptop Hacking 🔐SS7 attack launching 🔐Bank account Hacking 🔐Carding and selling Card 🔐Normal account Hacking 🔐Apple account/I Cloud MESSAGE ME IF SERIOUS✍️✍️ Note : Beggars not Allowed AND YOUR CUSTOM SATISFACTION ALSO WE CAN DO 😈🔐
-
Підкажіть будь ласка групи з різноманітними мітингами українців у ванкувері )
-
Та ні). Хотіла поділитися.
-
Люди добрі, допоможіть мені будь ласка, я не брехатиму я не бездомна, і не з фронту, переїхала з Херсона в Одесу пів року тому, з дитиною, в даний момент залишилася зовсім без роботи і без грошей, може хтось може допомогти мені чимось я з дитиною зовсім без грошей, є де жити але платити за житло немає можливості, а назад до Херсона повертатися поки не час ще, якщо хтось має можливість допомогти мені, напишіть, я можу все довести.
-
Про себе: 33 роки, не одружений. Не пю, не курю, наркоти не вживаю ВЗАГАЛІ. Колись спортом займався, люблю активний відпочинок, рибалку, цікавлюсь фотографією та відеографією. В ночі сплю. Шукаю людей із схожими поглядами: 1. Між 11 вечора і 8 ранку - тихий час, без вечірок, гулянь і т.д. музику і кіно думаю в цей час можна слухати в навушниках. Теж стосується розмов, сварок і т.д. Коли 2 людини сидить на кухні і розмовляють про політику, науку і "як погано в Канаді" до 2 ночі, а тобі на 6 вставати на роботу - ситуація не дуже... 2. Я не пю і не курю, тому я проти пянок. Випити "бокал вина" чи "кружку пива" - таке діло... але якщо ви знаєте що з цим можуть бути проблеми, тоді нам краще разом не жити, чесно. 3. Без дітей, бо буду дівчат приводити. Гроші на оредну маю і підтверджу при потребі. Того ж прошу від руммейтів - показати гроші на рахунку або пейчек. Також можу дати номере телефону лендлорда в якого винаймав житло 1.5 роки.
-
Чи то так , на полежати ?)
-
Аяк ти зібрався і дівчат приводити і тишу після 11 дотримувати ? 🤔🤨😅
-
якщо серйозно, то дівчата йдуть додому до 11 вечора )
-
Я продовжив би , але то бан)
-
якось так...
-
Усім привіт, на разі шукаю постійне житло з 1 грудня. Можу знайти сам будинок і набрати руммейтів, можу підключитись до когось. Я планую знайти 4-6 спальний будинок і набрати руммейтів. Тоді вийде 800-1200 за кімнату + кладовку + паркомсце + простора кухня, великий зал. Досить гнучкий до локації (Річмонд, Барнабі, Сурі, Ленглі, Мепл Рідж, Ванкувер...). Для мене важливо щоб була нормальна кладовка, місце припаркувати машину, хороша кухня із еплаянсами.
-
Продам набор молоток .каска. жилетка. Всего 35 $ если что пишите в личку
-
‼️🇺🇦🇺🇦🇺🇦 УВАГА 🇺🇦🇺🇦🇺🇦‼️ З першого жовтня розпочались виплати від міжнародних благодійних організацій, кожен громадянин України може оформити заявку на отримання фінансової допомоги в розмірі 6500грн. Виплата єдиноразова. Детальніше в офіційном телеграм каналі: @dopomogauafinanc 🇺🇦 Миру та добра Вам 🇺🇦
-
www.facebook.com/marketplace/item/867164835009921/?mibextid=6ojiHh