Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Не бачу різниці на тиждень чи на місяць. Напевно можуть бути нюанси, якщо більше ніж на півроку. Але не з вʼїздом, а з податками.
-
Отправь рандомному человеку такой важный документ, классическое консульство Украины в Канаде 👍
-
Чи це взагалі не має значення і можна виїзжати на скільки хочеш, в мене це зараз дилема номер один бо маю квитки в Україну на післязавтра то думаєм чи купляти зразу назад чи ще можна почекати, та й самій хочеться довше побути
-
Ми зараз тут по куает і маємо безкоштовну страховку, я це питаю бо хочу уточнити чи по досвіду більше ніж на місяць за перші пів року проживання можна виїзжати без її анулювання
-
t.me/prcuaet
-
Підкажіть будь ласка, як бути в такій ситуації. Я кілька днів як прилетіла. Мені треба сплатити чек за кімнату. Але кошти по квает ще не прийшли, канадську кредитку не дали, а приват банк наче не пропускає закордонні платежі. Можливо я помиляюсь?
-
Снять деньги в банкомате можно с украинской карточки, правда в неделю немного
-
Не бачу підстав чому б її анулювали.
-
CIBC та RBC дають кредитки ньюкамерам. Інші банки можливо теж, треба дивитись пропозиції на даний момент. Питання... на що ви розраховували, перелітаючи океан, без налу, без розуміння як користуватися українськими картками з обмеженнями( вже як 20 місяців)? Кілька днів і вже житло спромоглись знайти, але як його оплатити не прорахували? Якось це на скам схоже🤔
-
В самих условиях страховки написано , что если вы выезжаете более чем на месяц в первые полгода , должны будете оплатить все услуги. Грубо говоря медстраховка станет для вас платной .
-
Здравствуйте! Ищем партнёров для совместной работы (1-2 часа в день) в сфере крипты. Бесплатное обучение. Кому интересно — в ЛС
-
🇬🇧 У Британії сотні українських біженців лишаються без спонсорів 📌 Уряду невдовзі вирішили важливе питання щодо майбутньої схеми. 📍Серед них - можливість продовження візового режиму на понад три роки, а також узгодження фінансування для місцевих органів влади та спонсорів , що має завершитися до закінчення строку дії віз. ➖ Навесні 2023 року 45% українських біженців проживали із тими самими спонсорами , до яких приїхали. 11% переїхали до іншого спонсора з часом. 28% біженців орендували житло, а 4% проживали у тимчасових притулках. ⚡️Підписуйся на наш канал: НОВИНИ та РОБОТА 👉🏻 Поширь друзям та надійшли близьким
-
Здравствуйте! Пишите в личное сообщение Кому необходимо вернуть депозит в крипте)
-
Всім дякую! Питання вирішилось само - гроші Квает прийшли вночі. А летіла тому, що в Україні на 2000грн допомоги і 6000 зарплати складно вижити. ВПО останній час навіть продавцями відмовляються брати.
-
Ох, дякую, то мені все ж цікаво чи це правило стало для когось практикою саме по досвіду ?
-
Tрeбyются люди на удалённую рa6отy Направление цифровых активов Условия индивидуальные - по результатам собеседования График плaвaющий, 2-4 часа в день При необходимости бесплатное обучение Пишите + в лс
-
Здравствуйте! Пишите в личное сообщение Кому необходимо вернуть депозит в крипте)
-
Просто вы не читаете бумаги, которые подписываете
-
-
Что значит не дали кредитку? CIBC через неделю присылает. Финпомощь от правительства - через 3-5 дней
16 Jan 2023, 06:08
21725/25478
3 days ago