Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Здравствуйте! Ищем партнёров для совместной работы (1-2 часа в день) в сфере крипты. Бесплатное обучение. Кому интересно — в ЛС
-
🇬🇧 У Британії сотні українських біженців лишаються без спонсорів 📌 Уряду невдовзі вирішили важливе питання щодо майбутньої схеми. 📍Серед них - можливість продовження візового режиму на понад три роки, а також узгодження фінансування для місцевих органів влади та спонсорів , що має завершитися до закінчення строку дії віз. ➖ Навесні 2023 року 45% українських біженців проживали із тими самими спонсорами , до яких приїхали. 11% переїхали до іншого спонсора з часом. 28% біженців орендували житло, а 4% проживали у тимчасових притулках. ⚡️Підписуйся на наш канал: НОВИНИ та РОБОТА 👉🏻 Поширь друзям та надійшли близьким
-
Просто вы не читаете бумаги, которые подписываете
-
Что значит не дали кредитку? CIBC через неделю присылает. Финпомощь от правительства - через 3-5 дней
-
Я нічого не підписував. Страхування йде автоматом з дня приїзду по куает. Але добре, що є люди які все прочитали та змогли підказати 😀
-
страхование идет автоматом если вы подались на него. При подаче есть определенные условия, которые вы обязались выполнять.
-
Вроде как понятно написано, что с дня приезда покрытие есть, но понятно что надо зарегистрироваться
-
Зазвичай MSP попросять попередити про виїзд Взагалі, щоб абсолютно все збереглося по вашому перебуванню в Канаді, не рекомендую виїжджати з країни більше чим на місяць. Це моя точка зору.
-
Я би більше в Україні й одного дня не був Вона мені сниться в кошмарних снах!