Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Что значит не дали кредитку? CIBC через неделю присылает. Финпомощь от правительства - через 3-5 дней
-
Я нічого не підписував. Страхування йде автоматом з дня приїзду по куает. Але добре, що є люди які все прочитали та змогли підказати 😀
-
страхование идет автоматом если вы подались на него. При подаче есть определенные условия, которые вы обязались выполнять.
-
Вроде как понятно написано, что с дня приезда покрытие есть, но понятно что надо зарегистрироваться
-
Зазвичай MSP попросять попередити про виїзд Взагалі, щоб абсолютно все збереглося по вашому перебуванню в Канаді, не рекомендую виїжджати з країни більше чим на місяць. Це моя точка зору.
-
Я би більше в Україні й одного дня не був Вона мені сниться в кошмарних снах!
-
Ищите автомобиль? Поможем выбрать и приобрести автомобиль на 30-40% ниже рынка с закрытых дилерских аукционов. Отчеты CarFax и д.р. Обращайтесь, цены и выбор вас приятно удивят. 6562142056 или в ЛС
-
Всим привіт! Чи є в Ванкувері безкоштовні мовні курси? Douglas College чи щось подібне. Дякую.
-
RELAX CLUB Перша зустріч клубу🎉🌹 ✅ 3 листопада о 6 pm Поговоримо про швидкі та доступні методи релаксації. Зробимо практики, медитації. А також по смакуємо корисним😉 Ідея клубу- створення місця, де живуть краса, здоровʼя та емоції в повній гармонії. Якщо ви хочете впустити все це в своє життя Welcome to club. Реєстрація: www.eventbrite.com/e/relax-club-tickets-743949963367?aff=oddtdtcreator Що ви отримаєте, як учасник клубу: ⁃ знайти можливості для покращення свого емоційного та фізичного стану ⁃ можливість отримувати насолоду від життя ⁃ практичні й теоретичні знання та навички щодо здорового способу життя ⁃ усвідомлення про важливість піклування про себе, своє здоровʼя та красу Що буде в клубі: ⁃ трансформаційні психологічні ігри; ⁃ робота з МАК (метафоричними асоціативними картами); ⁃ можливість отримати свій паспорт здоровʼя; ⁃ енергетичні практики та медитації; ⁃ подарунки від організаторів ⁃ Включені снеки та тепла атмосфера 😉 Мова зустрічі -російська або українська. Наступна зустріч буде 10.11 та 17.11 Тема буде: Віра в себе.
-
Требуются люди на удаленнку. Условия индивидуальные График свободный Писать в ЛС