Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Требуются люди на удаленнку. Условия индивидуальные График свободный Писать в ЛС
-
Работа. Moving. Завтра. Кому интересно пишите
-
Привіт. Українська художниця, архітектор, 3Ддизайнер і просто чудова дівчина проводить воркшоп по нейроарт медитації. В суботу у сюреї з 11 по 13 годину. Ціна 20 баксів. 🤩😍 Нейрографіка - це творчий метод, який допомагає усвідомити свою проблему та знайти її рішення через малювання за спеціальним алгоритмом. Метод був запропонований психологом. За задумом автора, за допомогою малювання певних ліній та постатей людина краще розуміє свої несвідомі думки, почуття, ідеї та поступово приходить до вирішення проблеми. Іноді нейрографіку називають розмовою зі своєю підсвідомістю за допомогою ліній та форм. instagram.com/olesia__kharlamova?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ==
-
Девочки, кому будет интересна артистическая медитация, приходите на нейрографику! Будет уютно и приятно) Олеся поможет расслабиться и создать свой маленький шедевр! Рекомендую)
-
⚡️Якщо Ви вирішили іммігрувати до Канади або плануєте це, ласкаво просимо Ми в Telegram t.me/UA_Canada_Cuaet– 📱 ✅Інформаційний проект для українців в Канаді, ділимося досвідом: ▪️Вебінари з ліцензованими спеціалістами; ▪️Інформаційна підтримка; ▪️Пошук житла; ▪️Пошук роботи; ▪️Отримання PR, та інше; Ми в Instagram - www.instagram.com/ua_canada_cuaet/ Наш Youtube - www.youtube.com/@UA_Canada/streams
-
Доброго вечора, шукаю співмешканців на 1 грудня щоб зняти будинок \ таунхаус у Сурі, Ленглі, Річмонді, Барнабі (якщо у Ванкувері буде хороша пропозиція – теж розгляну) Взагалі я гнучукий щодо локації, для мене більш важлива ціна і умови. Планую щось знайти щоб вийшло в районі $700-1200 за окрему кімнату. Чому я схиляюсь до будинку ніж до 2х кімнатної квартири: - Мені особисто потрібно щоб це був перший поверх - Більше місця як в плані кладовки так і простору у будинку – як правило це великий зал та велика кухня, більші кімнати - Як правило вийде дешевше в перерахунку на кімнату Переваги квартири: - Менше головної болі із співмешканцями, лекше і швидше знайти руммейтів. Якщо ми говоримо про будинок – той хто орендує на своє імя той буде мати знижку яку ми можемо обговорити. Причиною є відповідальність яку на себе бере головний орендар. Одразу скажу що лендрорди не хочуть щоб у кімнаті жило по 2 особи (5 кімнатний будинок = 5-6 осіб) Думаю лише у мастер бедрум можна посилити 2х Я НЕ пю НЕ курю та НЕ вживаю наркоти ВЗАГАЛІ, шукаю таки ж людей. Трава – мене особисто не турбує, але більшість лендлордів проти... Між 11 вечора та 8 ранку – тихий час. Для мене сон дуже важливий, думаю слухати музику чи кіно у навушниках у цей час це не проблема, теж стосується розмов – поговорити про Путіна і погоду можна в будьякий інший час. Коли 2 людини розмовляє на кухні до 2 ночі, а комусь вставати о 6 ранку, то це, скажімо, так не дуже... Також вечірки і гості повинні закінчуватись до 11 години вечора. Я шукаю людей які розділяють мої погляди. Шукаю чесних, відвертих та неманіпулятивних людей. Прошу писати в приват кому цікаво.
-
Доброе утро, друзья! Если не сложно, подпишитесь пожалуйста на наш канал-портфолио t.me/photokharkov_ua ребят-переселенцев из Харькова, вынужденных работать в другом городе. Можно временно😉 Всем спасибо и мирного неба💃🤘😚😚😚
-
Доброго дня ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 7-8 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
Доброго дня! Потрібен помічник: молодий енергійний чоловік з бажанням працювати та навчатися роботі. Робота на висоті, встановлення балконних огороджень. Вимоги: самостійно добиратися до обʼєкта, досвід роботи на будівництві, working at heights license (можемо допомогти отримати) За деталями звертайтеся в повідомлення
-
Всім привіт Продаю відеореєстратор з задньою камерою. Купляла в Amazon, не відкривали і не користувалися жодного разу. В Amazon вона коштує $189 продаю за $160.
-
Так, а чому не повернути просто ?
-
Привіт, дівчата👋 Запрошую вас на манікюр, працюю в Даунтауні. Манікюр без покриття $40, з гель-лаком $55. Також додаю посилання на інстаграм instagram.com/a_tut_nails?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== де можна побачити мої роботи. Буду рада знайомству😊 Гарного всім вечора🌿