Українська спільнота Ванкувер Канада
-
дякую за пораду, але ні )
-
размытие фона - это один из многих моментов, далеко не единственный. Можем дальше пройти, если хотите. Например, в сторону растущих из голов деревьев и в целом отсутствии композиции кадра. И таких моментов очень много. И обработка у вас мягко говоря на любителя. Не хочется вас обижать всякими сравнениями, но деньги за такое брать очень уж самоуверенно.
-
ви так і не відповіли на це питання
-
тобто відсутність композиції? що не так з обробкою?
-
да, красивое размытие - это как правило то самое боке
-
про композицию фото можно в гугле почитать и на специализированных ресурсах, не будем чат захлямлять. А с обработкой не так то, что фильтры слишком жесткие. Вы как бы этим опошляете объект съемки.
-
Тобто написати "фото не варті щоб за них платили" - це норм, а обгрунтувати свою тезу - це "захламлювати чат", типу "йди в гугл"?
-
ні) мене просто також плавить від фото де з голови дерева ростуть ))
-
а ви часом не його жінка? )
-
він обгрунтував
-
по перше я скинув те фото для ілюстрації боки, щоб зрозуміти я правильно розумію пана Вячеслава, про що він говорить. По друге дерева не у фокусі... а по третє мені це фото просто подобається )
-
тут справа не в "докопались", а якраз навпаки... я б і хотів почути обєктивну критику. На разі я почув щось про "розмиття" типу що воно красиве тільки коли є Бока... що чесно кажучи маячня. Є купа красивих фото із blurred background де боки нема і не потрібно... і одне з них вище. Потім щось про "сюжет" - і він мене послав у гугл... і про обробку - нічого конкретного "жосткі фільтри"... ну це просто глибоко субєктивно. Тобто усі тези зводяться до "мені не подобається" - з чим я нічуть не спорю, просто для чого це писати у чаті?
-
це ж та область де неможливо цифрами щось вимірять, тому на всі аргументи можна скзать "так і скажи шо просто не сподобалось"
-
ви ж звернулись сюди шукать клієнтів, людина подивилась ваші приклади роботи, вони його не вразили і він вирішив поділитись думкой, судячи з відповіді щось та розуміє в предметі. Мені його аргументи здались аргументами, але то моє враження.
-
ну про відсутність композиції - це як тобі не доставили товар, ти звертаєшся в магазин, тобі кажуть "надійшліть фото" ) мені воно так само виглядає, чесно)
-
тут я не дуже зрозумів порівняння