Українська спільнота Ванкувер Канада
-
ви ж звернулись сюди шукать клієнтів, людина подивилась ваші приклади роботи, вони його не вразили і він вирішив поділитись думкой, судячи з відповіді щось та розуміє в предметі. Мені його аргументи здались аргументами, але то моє враження.
-
ну про відсутність композиції - це як тобі не доставили товар, ти звертаєшся в магазин, тобі кажуть "надійшліть фото" ) мені воно так само виглядає, чесно)
-
тут я не дуже зрозумів порівняння
-
ви фотограф?
-
в загальному мистецтво це субєктивно, тому я б особисто взагалі утримався б від суджень типу "за такі фото \ картини і т.д."... і навіть вислів "я б не платив за такі фото..." - питання в тому для чого цей коментар? щоб відвернути потенційних клієнтів? Можна написати у приват.
-
С удовольствием научу вас базовым основам фотографии, с практикой )
-
з того всього, слушне зауваження було на рахкунок дерев... все інше - це нічо конкретного і доволі субєктивно і в принципі не має відношення до моєї послуги.
-
ну і є обєктивні речі які можна вказати - over exposed, under exposed, too noisy і деякі скажімо напів обєктивні - це як розміження обєкта на фото, його обрізка і т.п. Якщо людина щось баче не так - то чому не написати конкретно? А коментарі типу "все не так" "багато шо не так" чи "це не гарно" - який смисл їх публікувати?
-
ага
-
я не професійний фотограф, але я бачу що і ви також. якщо я не знаю термінів це не означає що я не можу дискутувать на прийомі у лікаря ви також відчуваєте якщо щось не так йде, правда ж? Є інколи в нас відчуття що людина непрофесійно робить роботу.
-
ну якщо ви знімаєте із Shallow depth of field - ви не будете бачити практично нічого що позаду, чи ви говорите що кожне фото повинне бути чітким із "ідеєю середовища і повинно чогось повчати"? Я не можу у одному фото включити і перше і друге і пару варіантів редагування під кожен смак....
-
Творча професія завжди супроводжується критикой, ввічливой чи ні. Ви не зможете впливати на інших людей і змушувать всіх мовчать. Творчість без глядачів не має сенсу. А ви, виходить, хочете аби про ваші роботи тільки хороше або нічого)
-
Не обовязково терміни знати, можна просто написати що саме не подобається - не достатньо чітке, надто яскраве, надто насичені кольори і т.д.
-
я тільки за критику, моє прохання це бути КОНКРЕТНИМ у висловлюваннях. Ну сказати "мені не подобається фото" - теж ок, в принципі. "за такі фотографії не можна брати гроші" (такі як я прошу) - це трохи інше. Хоч Вячеслав потім написав "якщо платять, то певно можна"... чи якось так..
-
Обслуговування клієнтів, нарахування заробітної плати Кларк і адміністративний помічник. Повна/неповна зайнятість Оплата: $35/год Навчання: $25/год Понеділок-п'ятниця: гнучкий графік Вихідні дні - субота та неділя: доступні ЧУДОВО ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ ТА ДОРОСЛИХ МОЛОДИХ, СТУДЕНТІВ…..НАПИШІТЬ МЕНІ У МЕСЕНДЖЕР
-
якщо маєте час, буду вдячний
-
як англійською буде "ретушировать"?