Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Творча професія завжди супроводжується критикой, ввічливой чи ні. Ви не зможете впливати на інших людей і змушувать всіх мовчать. Творчість без глядачів не має сенсу. А ви, виходить, хочете аби про ваші роботи тільки хороше або нічого)
-
Не обовязково терміни знати, можна просто написати що саме не подобається - не достатньо чітке, надто яскраве, надто насичені кольори і т.д.
-
я тільки за критику, моє прохання це бути КОНКРЕТНИМ у висловлюваннях. Ну сказати "мені не подобається фото" - теж ок, в принципі. "за такі фотографії не можна брати гроші" (такі як я прошу) - це трохи інше. Хоч Вячеслав потім написав "якщо платять, то певно можна"... чи якось так..
-
Обслуговування клієнтів, нарахування заробітної плати Кларк і адміністративний помічник. Повна/неповна зайнятість Оплата: $35/год Навчання: $25/год Понеділок-п'ятниця: гнучкий графік Вихідні дні - субота та неділя: доступні ЧУДОВО ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ ТА ДОРОСЛИХ МОЛОДИХ, СТУДЕНТІВ…..НАПИШІТЬ МЕНІ У МЕСЕНДЖЕР
-
якщо маєте час, буду вдячний
-
як англійською буде "ретушировать"?
-
Обслуговування клієнтів, нарахування заробітної плати Кларк і адміністративний помічник. Повна/неповна зайнятість Оплата: $35/год Навчання: $25/год Понеділок-п'ятниця: гнучкий графік Вихідні дні - субота та неділя: доступні ЧУДОВО ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ ТА ДОРОСЛИХ МОЛОДИХ, СТУДЕНТІВ…..НАПИШІТЬ МЕНІ У МЕСЕНДЖЕР
-
раньше снимал профессионально, сейчас только ребенка и стрит)
-
дивіться, після посилання на гугл є якраз те, про що ви кажете. І я погоджуюсь з цим описом, я не знала, наприклад, що це саме через фільтри. Але сприйняття фото десь так можна визначить, але також залежить від того хто як для себе розуміє слово "опошлять" блін, все ну дуже відносно, як Енштейн і казав)
-
Ну тогда по порядку: #1 - вы делали ретушь волос? #2 - зачем обрезать локоть настолько больно? Вы слышали о том, как работает композиция? #3 - неужели нет ни одной фотографии с не закрытыми глазами? #4 - вы лицо не ретушировали вообще? Или, может, это сжатие? #5 - а кожу на животе? Тоже не ретушировали? Неестественный свет, тени на нем #6 так ярко написать свое имя? На вкус и цвет, конечно, но.. #7 - жесткий пересвет сзади, лицо, да и вся фигура в тени #8 просто выделил область там, где волосы и кожа рядом. Ну как там кожа такая фиолетовая стала? Ну вы чего? Если уж маску делали, то сделайте ее на волосы, а не на область, это прям вырвиглазно
-
кажіть коли і де
-
ну ретачін і ретушировать звичайно близько ) тобто ви маєте на увазі аикористання healing tool - щоб забрати недосконалості на шкірі?
-
Ретушь кожи - устранение дефектов (прыщи, царапины, шрамы, синяки, сужение пор, удаление веснушек или уменьшение их количества, разглаживание морщин). Также это про обработку глаз (придание им большей выразительности), отбеливание зубов, наложение/удаление макияжа, обработку прически, если она того требует. Если это просит клиент, то возможна замена цвета волос и глаз, а также пластика: коррекция формы носа, разреза глаз, формы рта, недостатков фигуры Человек, после того, как его отретушировали, должен быть максимально похож на себя, но при этом не надо его максимально фотошопить, если он этого не просил, он не будет доволен Прикрепил пример ретуши от преподавателя, у которого учился
-
а перше фото, може я помиляюсь, але проблема у жосткому освітлені, тому всі недосконалості і такі виразні
-
я звичайно не фотограф... але мені особисто фото те що справа здається "пластиковим", можливо воно і красиве - але тут помоєму якрас людина НЕ похожа на себе... це звичайно субєктивно, макіяж теж міняє людину... мені особисто подобається природній вигляд