Українська спільнота Ванкувер Канада
-
❗Повідомлення для батьків❗ Мене звати Альона, я працюю в IT-індустрії. Маю цікаву пропозицію для Ваших дітей, від 5 до 17 років. Зараз великою проблемою є те що діти багато часу проводять за іграми та в тіктоці. Тому хочу Вас запросити на безкоштовну навчальну онлайн сесію з програмування і не тільки😍 Метою нашої комунікації є: - показати, що час за гаджетами можна провести з користю, створюючи власні ігри, програми або 3D анімації ☺️ - продемонструвати, що програмування не є чимось складним, а головним є правильна побудова навчання 😌 - відволікти від рутини сьогодення та зарядити гарним настроєм Давайте разом відкриємо унікальний IT світ😊 ❗Кількість місць є обмежена❗ Пишіть "+" в коментарі або в особисті Реєстрація вже відкрита🤗
-
Підкажіть будь ласка, чи є якісь перевірені сервіси нянь, і яка ціна вважається ок за 2 дітей різного віку? Чи прийнято відшкодовувати витрати няні на транспорт, харчування впродовж дня? Читала, що люди користуються послугами shared nanny на чужій локації. В кого є досвід?
-
А ещё лучше позвонить на горячую линию IRCC 613-321-4243 (говорить по-английски) и спросить. Звонить лучше утром, под рукой иметь ворк пермит.
-
У-у, брат, это жулики... Они замышляют зловещее преступление на крыше
-
Всем привет! нужен человек на нетяжёлую роботу.оплата очень достойная от вас требуется только время и желание работать подробности в лс!!!
-
Всем доброе утро! Сдается не большая комната в Коквитламе. Возле Глен Парк и Линкольн станции . Цена 850 дол. Телефон (778) 385-5682. Только для одного человека.